BirDilektuttum Kızlaar evlendikten sonra balıktan tiksinmiştim şimd 3 aylık hamileyim durum aynı doktorum haftada 2 kere yemelisin kendini zorla dedi . Yemeğe çalışıyorum ama midem çok bulanıyor sizde durumlar nedirr
Ayssunn BirDilektuttum evlenmeden önce yiyordum sonra 3 sene yemedim hala da yemiyordum hamileyken bir iki tane yiyim vitamini gitsin demiştim ama baya gömmüşüm balıkları 😂😂 insan hamileyken yemedikleri şeyleri yiyor ya
Fasulyeninannesi1 Balik yagi aldim cocuklar icin olan suruptan. Folik asitimi de boyle karsilamis oluyorum. Ne vifolic ne regenesis max icemedim hap yutamadigim icin
Fattooss 11 haftalığım normalde çok severim ama şuan temizlemek ve pişirmek zor geliyor pişmiş olunca yiyebiliyorum haftada 1 annemlerde veya kayınvalidemde yiyoruz 😅
BirDilektuttum Ayssunn keşke bende yiyebilsem yemediğimde suçlu hissediyorum yiyince de kötü oluyorum 😥
Ayssunn BirDilektuttum canım ben 38+3 haftalık gebeyim 37.haftama kadar hiç yemedim daha yeni yedim yani , kendini suçlu hissetme en azından bir kaç tane yemeye çalış
gbyalcin BirDilektuttum çok canım istiyo ama çok tiksiniyorum kokusundan. Normalde de evde hiç pişirmedim kokudan dolayı, iki kez kayınvalidem yaptı kokusundan yiyemedim