svmeybgl HakanDuyguGl ben şu an 15+3 üm haftaya cumartesi randevum var bebeğin boyunu kilosunu orda öğreneceğim 🙈 ferrum fort ve imom omega kullanıyorum
HakanDuyguGl Bahar11mucize ah şu devaviti bende kullanabilsem bende b12 iğne vuruluyorum ve kan şurubu verdı ek olarak
Ezgi14 HakanDuyguGl acikiyorum yiyorum ama sonra tekrar midem kaziniyor ne yiyecegimi sasiriyorum. Bugune kadar midem bulanmisti bir sey yiyemiyordum garip geliyo :). Elevit ve gyno ferro kullaniyorum
HakanDuyguGl Ezgi14 bende bu ara az ama yiyebılıyorum mıdem almıyor sonra gene cnm meyve felan bırseyler ıstıyor
deletedmom6295 iştahım iyi çok mide kazınması yaşamıyorum. Diyete devam ediyorum miniğim de 136gr olmuş maşallah🙏🏻vitamin takviyesi olarak da sadece gyno ferro kullanıyorum
Bahar11mucize HakanDuyguGl benim çok şükür hiç miğde bulantım oladı o yüzden ilaçlardada sıkıntı yaşamdım ama yutması zor bi hap
HakanDuyguGl Bahar11mucize evet cnm çok zor çok Şanlısın ozaman ☺️ Ben alır almaz kusuyorum onu doktor her muayanede soruyor ama başlamadın mı dıye malesef yanı
HakanDuyguGl svmeybgl evet cnm malesef benımde vıtamın dusmus allahtan ötekiler dusmus hapları verıcek dıye ödüp patladı ama ☺️ İğne verdi çünkü hala midem hassas iştah açılsa bıle çok iyi sayılmaz