Pinkbutterfly yarım kabak yarım havuc yarım patatesi hasla blenderdan gecir sogan ve sarimsakta ekleyebilirsin doktorumuz pismis oldugu icin 6.ayda çorbanıza ekleyebilirsiniz demisti ama dene once mesela arpacık soganlar var ya onun yarısını koy baktin gaz yapmıyor her seferinde koyabilirsin mesela sarimsak kızıma gaz yapmıştı 9. aya kadar ekleyemedim ama sogan yapmamisti birde buharda pisirme aparatları var yoksa almanı oneririm ben kızımın sebzelerini hep buharda haslardım vitamini daha kalıyor çorbasına muhakkak 1 tatlı kasığı zeytin yagi ekle kabız olmasın
7.aydan sonra sehriye yogurt corbası verebilirsin birde bebeklere ozel icerikli bebek tarhanaları oluyor vitma sayfasında var ondanda yapabilirsin 8. aydan itibaren yesil ve kirmizi mercimek corbasida yapabilirsin 8.aydan sonra ilikli kemik suyu hazirlayip corbalarına katabilirsin ben yarım kilo dana ilikli kemigi yarim saat sirkeli suda bekletip icine 1 sogan koyup 12 saat en küçük gözde kısık şekilde kaynatıp yapıyorum sonra buz posetlerine koyup saklıyorum buzlukta 8.aydan sonra kuzu kıymada ekleyebilirsin