EsraDabakzkal [silindi] Mareşal da kadın Doğum yok. oranıj başhekiministifa edip Buharaya başhekim geliyor. sonra da fiyatlR böyle yükseliyor. 😤
[silindi] EsraDabakzkal ne diye istifa etmiş😒 ya dün eşim aradı Buhara’yı zam geldi ama uygulamaya girmedi dedi ne zaman girer bildiniz var mı?
EsraDabakzkal MeryemKarc aslında buna da katılmıyor değilim. Adım ayacak yer oturacak koltuk yok hastane de. Belki biraz az gelirler dicem ama millette de para çok baksana
GamzeErglKnk [silindi] hastane hala demet hanımın demet hanım başhekimliği daha önceleri yapıyordu sadece başhekim değişti hastane devredilmedi. Ancak yaptıkları büyük ayıp haksızlık ve insanları sömürmek yazık!
[silindi] GamzeErglKnk kesinlikle öyle ya bu kadar olmaz bide bir ay önce yeni zam geldi dediler bir ay sonra bu haksızlık
[silindi] Melikek aradım henüz tarihi belli değilmiş muayene ücretleri demet ve Hümeyra hanım 100 tl diğerleri 90 tl miş çıldırmış bunlar 🤬
Melikek Her gittiğimde farklı ücret söylüyorlar. Birisi hala 1500 ama artacak dedi. Birisi 2200 dedi birisi 2250 dedi. Hasta kavimdekiler her kontrole gidişimde farklı ücret soyluyo
Melikek Bu hafta hemoroid sorunum başladı normalde iyice kötü olur diye korkuyorum. Salı kontrolüm var konusucam doktorumla. Önceden de vardı ama daha da şiddetlendi bi haftadir
GamzeErglKnk Melikek geçmiş olsun. Doktorunuzla bir konuşun ondan sonra sizin için en iyi doğum yöntemi belirlersiniz zaten birlikte. Kolay doğumunuz olsun inşallah.
1prensgeliyor Melikek hemoroid bende de var ama sadece iki meme şeklinde soylemesi ayıp. Ağrı kanama filan yok yine de normal doğuma engel mi ki