Poyrazin_annesi Merhaba arkadaşlar aranızda Gaziosmanpaşa kadın tıp merkezine giden var mı detaylı ultrasona gireceğim cuma günü eğer aranızda giren varsa hastaneden memnun kaldı mı nasıldı bilgilendirir misiniz
Bskaymazz1 Poyrazin_annesi Ben orda yaptırdım detaylı ultrasonu ama beğenmedim açıkçası kendi kendine baktı hiçbir şey anlatmadı işte laubali laubali konuşmaları da oldu memnun kalmadım şimdiki aklım olsa başka bi yere giderdim
Poyrazin_annesi Bskaymazz1 pekı kac dakıka sürdü ultrasonu. Resımlı goruntu cıktısı verdımı net bısekılde
Poyrazin_annesi Bskaymazz1 bana bıraz yardmcı olurmusun kafam cok karıstı cunku domtorum oraya gıtmemı tavsıye ettı. Eşimi yanıma alırlar mı yada verdklerı ultrason renklımı gercekten
Bskaymazz1 Poyrazin_annesi Canım yanında eşini alırlar evet ama bana verdiği renkli ultrasonda yüzü çok net değildi yani ben memnun kalmadım şahsen normalde anlatması gerekirdi hani ney neresi diye hiçbir şey anlatmadı kendi kendine inceledi şuanki aklım olsa oraya gitmezdim bende doktor önerisiyle gittim