Sevincbakir1 Ygzalp_16 senle aynıyız vallahi biliyo musun 😅 bende de eliptik var bende 2 yıl evvel 90dan 68 düştüm 😅😅 ama işte hüç 100leri görmemiştim. Vucut deforme alcak diye de tırsıyorum
Ygzalp_16 Sevincbakir1 Sevincbakir1 ahaha valla ayniyiz gerçekten eliptik elim ayağım onsuz yapamam 😂😂😂 ben tansiyon ilacını ac aldıydım tok karina alayım demir bende içiyorum hepsi olmaz bencede birde kan sulandırıcı içiyorum ben ilk günden beri gece yatarken de folik asit valla o kadar ilaç içiyoruz ki korkuyorum valla….
Sevincbakir1 Ygzalp_16 folik asiti hala bıraktırmadı mı doktor. İlk 3 aydan sonra bıraktııryorlar genelde ya
Ygzalp_16 Sevincbakir1 folik asit ne zaman bırakılıyor hiç bilmiyorum hala devam ediyoruz kan sulandırıcıyi ilk oğlumda gelişim geriliği vardı engelli oğlum o yüzden verdi hala daha devam ediyorum…
Ygzalp_16 Ebrubuse folik asit kullanıyorum ya dr söylemedi bırakabilirsin diye içiyorum hala onu dedim
Damlasu_23 Sevincbakir1 benim de aynı dı şimdi 32 hafta olduk perşembe günü gidecez netse için bakalım kilo da almışmıyz