Rumeysa3652 Defnemom canım bi kaç kere gir çık bekle geliyo bende bide eşimden deniyim dedim onada gelmedi bi yarım saat sonra falan geldi
AcarH Bana da 30 lira verdi sepetimde bekleyen ürün vardı zaten kodu kopyalamıştım girdim geçerli bir kod girin diyor🥺
Pinar17 AcarH ay bende de ya 30 verdi girdim oldu sonra başka ürün daha bakayım dedim gitti şimdi de çıkmıyor bulamıyorum kodu
Rumeysa3652 AcarH yazan kod büyük harflerlemi canım bi bak olmadı mesajlara kopyala tekrar yaz kopyala yapıştır yap bide öyle dene
Rumeysa3652 AcarH kodu indirimlerim kısmından bakarakta yazabilirsin belki eksik fazla harf olabilir bazen sistem yapıyo o şekilde
Rumeysa3652 Pinar17 profil kısmında indirimlerim yazan bi kısım var oraya tıkla ordan çıkıyo biyere yazıp girebilirsin canım
miranbeyinmothersi Bende ilk indirdim gelmedi tekrar girdim geledi. 20 tl 100 tl üzerine. Ben hepsiburada personeliyim zaten herşeyi hem indirimli hem kargo bedava alıyorum işime gelmedi. Başkası kullanabilirse diye kodu atıyorum deneyin XKNI7EN1TJ1
Rumeysa3652 okwestt ay bende baktım hemen 30 tl çıktı üstüne hediye çekimde vardı bide personel indirimi eksiklerimi aldım çok iyi oldu valla😂😂😂 teşekkür ederim sizden gördümde yaptım