Merveismail3 3,5 haftalık gebeyim ama adet olcam gibi bi his var agri var psikolojikmi bilmiyorum ama korkularımı dindiremiyorum sizdede oluyor muydu 1 gün var adetime :(
Busra2013 Merveismail3 bende ılk ogrendıgındr 5 haftalıktı sureklı tuvalete gıdıodun kan varmı dıe hala bakıyorum hata mrk etme hıcbırsey olmuo 7 haftalıkta 1 damla kan geldı oda yerlesme kanamasıydı sımdı 19+4 olduk❤️Yolu yarıladık sayılır
rojda2121 Merveismail3 ben 3. aya kadar oyle hissediyodum o adet olacakmıs hissi gibi olan agrılar normal kabul ediliyo ani hareketlerden kaçın kendini zorlayacak seyler yapma hc bsy olmaz inşallah 😇😇
Seymaben Merveismail3 bu korku değil bence annelik iç güdüsü 13+4 haftalığım bende hala aklım gidiyor bişiy oldumu olucakmı acaba falan diye her tuvalette camaşırıma kullandığım peçeteye bakarım kan leke falan varmı diye😊sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤗
Busra2013 Merveismail3 stres yapma zaten cok kucuk hamıle degılmışsın gıbı davran😂ama dıklat et stres yapma cocugunu uzme anesı
Fulyacanferit Haftalarca bende öyle sandım.aslinda kotu düşünüp kötüyü çağırmamak lazım..hiç bişey olmaz.her fırsatta uzan bacaklarını kaldır yukarı dinlen. Allah korur canım.
caganin_annesi Bende 12+1 ama hala iç camasirima bakıyorum kan var mı diye, önceki gebeliğim kanamayla bitti. O yuzden psikolojik olarak panik var.
Yenianneadayii Merveismail3 benimde öyleydi sürekli bakıyordum hatta bu 9-10.haftaya kadar falan devam etti şuan 34.haftamdayım 😊