Nurayselvii yildizz13 Amin canım benim hepimizin bebislerine giydirmeyi nasip etsin inşallah sağ salim kucaklarimiza alalım 🥰😍
Yenianneadayi2208 Nurayselvii Yaa ne kadar güzeller minik minik 😍 insan içinde düşünürken bile aşık oluveriyor.. Son 58 gün bizim de 🤲🥰
badembid Nurayselvii ay ben de bu akşam yıkadım hepsini inanır mısın 😍? Erken yıkadım acaba diyordum ama ağırlaşırsam yapamam diye yaptım😍
haticerale63 Nurayselvii Ben daha ne yikamisim ne kendi ihtiyaçlarım için alışveriş yaptım Ev temizliği de duruyo hala erken düşünüyorum şimdilik ya
Papatya23 Kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi dolabımıza dizildi beşiklerimiz kuruldu bi hastane çantamız kaldı birde ufak tefek alınacaklar hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz🌸😘
GKP22 Emel_Sezgin 60-90 dereceye kaynananızın eli dayanıyorsa hodri meydan buyursun yıkasın öyle saçma şey mi olur 😅 madem o kadar titiz bir babaanne yıkasın bitanecik torununun kıyafetlerini tek tek 🤭
Sevtugm Nurayselvii bende 30 haftalikken yapacam haftaya yaparım acaba kaç derecede nasıl yıkamak lazım renkli beyaz birlikte mi
Nurayselvii Sevtugm yok kuzum ayrı ayri ben resim için bir araya koydum 30 derecede 600 siktirmada yıkadım beyazlar renkliler olmak üzre
offlineanne Yenianneadayi2208 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕