Nurayselvii Prensannesi14 1 Aralık değil kuzum 23 Aralık gözüküyor dedi ama bende iki hafta önde gidiyor diye hazırlıklara baslim dedim 😀
Prensannesi14 Nurayselvii iyi yapmışsın canım bende hafta içi doğum çantamı hazırlıyıcam Allah nasip ederse🙏🏻
Tugcegundogdu Nurayselvii evet suan kafam rahat ve agirlasmadan hallettigim icin iyi oldu cunku suan yerimden kipirdamak bile istemiyorum 😁
Nurayselvii Tugcegundogdu evet bazen yürürken bile ölüm gibi geliyor valla hahah az kaldı çabucak kucaklarimiza alalım inşallah 😊🥰
Deletedmom27272 Prensannesi14 benimde tahmini 16 aralık gözüküyor ama ultrasonda neredeyse 2 hafta önde gidiyor ama doktor doğum tarihiyle ilgili bir şey demedi ne zaman belli olur acaba
Prensannesi14 Deletedmom27272 en son ne zaman gittiniz kontrole belki bu haftalardan sonra söyler ya da söylemiyorsa siz tahmininiz var mı doğum tarihi için sorun
Deletedmom27272 Prensannesi14 en son perşembe gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi o zaman 34 hafta olacak söyler heralde gittiğimde az kalmış oluyor çünkü
Beren47 Nurayselvii gule gule giysin kuzucuk 😘 benimde dogumum 13 aralik görünüyor hastane çıkışı kendime gecelik dışında cogu şeyi aldım bnde 2. Gebeligim erkek ama ablamizdanda cogu şeyimiz var ortak renk olunca kullanicam inşallah ama henüz yıkamadim
Deletedmom27272 Prensannesi14 normal dedi şimdilik bebek arada makat geliş oluyor en son baş aşağıydı çok fazla tatlı yeme dedi normal yapıcaz doğumunu bende normal istiyorum zaten inşallah normal olur ☹️
esmakc Kumru_ hastane çıkışı bende isimli istiyorum kac parça alçaksınız diğer bu sürü kıyafeti var zaten bide özel isimli olsun istiyorum
Kumru_ esmakc Hiç bilmiyorum açıkçası. Hangi sayfa kacliyi ne kadara yapıyor önce bunu araştırmam lazım 🙈🤣
Nur12345678 Kumru_ İnstagram da rosebaby_design isme özel 4lü takım yaptırdım tulum sapka eldiven battaniye kargo dahil 175 TL ödedim bakın gayet güzel ürünleri