Kumru_ Emel_Sezgin Amin aynen öyle sağlıkla gelsinler de🌸 Benim de 28. Haftada bebek kanala giriyordu erken doğumdan korktuk. 29. Haftada ise tam aksine makat duruyordu. Bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor🙈
KubraArs Emel_Sezgin Genelde dogru yonlendirmek yerine dikte etmeyi tercih ediyolar. Evin ayriysa elde yikadim de at makinaya. Hic basini agrittigina degmez yoksa ikna edip kabullendirmek cok yorucu oluyor ozellikle sabit fikirliyse😐
Ozlem2904 Nurayselvii renklilerle beyazlari bir m yikadiniz? Bende onumuzdeki haftalarda baslicam yikamaya koyu tonlarda var karar veremedim bii nasil yikayacagima ilk bebegim
Nurayselvii Ozlem2904 açık renklilerle açık olanları koyularla koyulari ayirarak yıka canım ne olur ne olmaz
Ozlem2904 Emel_Sezgin Allah im yarabbim🤦♀️🤦♀️🤦♀️ makinede daha saglikli olur niye mikrop kapsin size eziyetten baska bisey degil
KubraArs Emel_Sezgin Allah kolaylik versin. Ayni cati paylasiliyosa herkes fikrine saygi gostermeli. Kirmadan bildigin gibi yap sen. Ya da yardimci olsun beraber yikayin😐
Ozlem2904 Emel_Sezgin mesafenizi iyi ayarlayin derim, bazi kayinvalideler süt kesme sebebi gerçekten musade etmeyin kendiniz olun sizin bebeginiz
Didemmmmm Nurayselvii bizimkiler de yıkandı yavaş yavaş ütüledim. DüZenleyicileri hazırladım. Sadece kendi kıyafetlerimi ütüleyeceğim. Oda mızı yavaş yavaş tamamlıyoruz. Anne yanı beşiğimiz de geldi. Heyecanlı bekleyiş sürüyor 😉