portakalcicegii Kızlar hani akıntı olur Ya o şekilde su vajina dudak kısımlarım beyaz yağ gibi olmuş. Şimdi kulak çöpüyle temizledim 😞 geçen hafta sistit olmuştm ondan kaynaklı olabilir mi ? Böyle yağ gibi değişik ilk defa kendimi böyle gördüm
portakalcicegii Nureylaa hani dudak kısmı varya orayı elimle ayırıp baktım kenar kısımları anlatabildim mi bilmiyorum
portakalcicegii Chucky9 ayyyy rahatlattın beni panik oldum vallahi. Akıntım olmuştu maydanoz suyu falan içmiştim enfeksiyonum geçsin diye. Büyük ihtimalle ondan kaynaklı
Chucky9 portakalcicegii kaç haftalıksınız bilmiyorum benim de başından beri çok akıntım olduğu için tahmin ediyorum. Nereden bahsettiğinizi de anladım şimdi tarif etmiyim 😅 bence sorun yoktur hamile değilken bile oluyordu bende. Siz yine de muayeneye giderken sorarsınız doktorunuza. Kötü kokulu ve koyu renkli olmadıkça o akıntılar normaldir.
Pinar17 portakalcicegii hamileyseniz maydanoz suyu içmeyin. Hele ilk aylarda allah korusun söktürücü özelliği olduğu için bebek düşebilir doktorlar vermiyor
Nureylaa portakalcicegii evet evet anladım şimdi bu olan bi sey aslında yapısını korumak için var olan beyazlık diyeyim akıntı fazla olduysa oda artmış olabilir korumak için genelde de olan bir şey aslında
portakalcicegii Nureylaa ayy ilk defa böyle gördüm hiç olmazdı şimdi kulak çöpüyle temizledim inşallah sıkıntı olmaz. Sistit olmuştum antibiyotik kullandım son iki antibiyotigim kaldı gebelik testi yaptım pozitif çıktı doktorum bıraktırdı.şimdide idrarda yanma var çok korkuyorum panik oluyorum😞😞
Nureylaa portakalcicegii korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ya enfeksiyon kaynaklı olmuş olabilir ama zaten yapısını korumak içinde oluyor yine de doktora gittiğiniz de bi sorun aklınızda kalmasın geçmiş olsun 🙏😊
portakalcicegii Chucky9 koku falan hissetmedim Ya . Ama idrarımı yaparken o kısımlar yanıyor gibi hissediyorum 😞😞
portakalcicegii Nureylaa kendi doktorumu aradım bugün kapalıymış gidemedim 😞 başka özele gitsem mi diye düşünüyorum 😞 alttan muayene ederler mi sizce ? Yada vajinama bakarlar mı
portakalcicegii _sena_ bende ondan korkuyorum Ya çok paniğim şuanda. Doktorumu aradım bugün kapalılar. Acile yada özele gitsem sizce alttan bakarlar mı ? Ben
Nureylaa portakalcicegii isterseniz gidin içiniz rahat etsin bence bakarlar ya da anlatmanızla anlayıp ilac verilmesi gerekirse verirler bol bol su için bu arada
_sena_ portakalcicegii yani bakması lazım benm doktorum muayene ettikten sonra fitil krem vermişti ama hamile degildim o zaman hamileyken ne verir bilmiyorum canm korkulcak bisey değil her hamile yaşıyor mantar sorununu mantarsa eger kuru tut o bölgeyi
Pinar17 portakalcicegii aman içmeyin ben görünce söylemek istedim sadece belki bilmiyorsunuzdur diye 😊 hepimize sağlıklı, Güzel doğumlar diliyorum 🌈