Busra2013 Kızlar hıssedıyormusunuz ve kacıncı haftada hıssetınız ben 19+4 haftadayım dun hıssetım bugun his yok🥺
Defne74 Busra2013 bende 19 +1haftadayım bi kaç gün önce hiçsettim o kadar şimdilerde hiç bişi yok bide bu aralar çok yoruldum bebişde uyuyo galiba 😊
kalpatisi_ Busra2013 16. Haftada hissetmeye başlamıştım 20+5 im çok şükür daha net hissetmeye başladım 🥰🥰
Serayyurtsever Busra2013 hemen üzülme güzel anne. Şuan hareketleri düzensiz oluyor. Ama 21. Haftadan sonra düzeliyor.
Busra2013 Poyrazin_annesi ben dun hıssetımde bugun yıne yok normal 20.21 kdr demekı ınsallah 22.23 de hıssederız net olarak
simgee_gndgn 20+2 olduk bende henüz hissetmedim bağırsak hareketleriyle ayırt edemiyor olabilirim ama sabırsızlanıyorum net bi şekilde hissetmek için 😅
Bebegimveben0811- matisse 24.haftaya kadar düzensiz oluyorlar genelde bende bazen 2 gün hiç hissetmediğim oldu 20+6
Busra2013 merveees cok güzel boyle bırsey kayıyor pıt pıt vuruyor dk bası bekledım bıdaha olsun olması❤️
merveees Busra2013 aslında şuan kayan bişey var gibi içimde bağırsak hareketlerimi de tanıyorum ona benzemiyo aslında 🥴 ya da ben uyduruyorum 😁😁
Busra2013 merveees bagırsaga benzemıı degısık bende dedım bumudur acsba dıe farklı bagırsaktan cok az benzıo
Busra2013 Serayyurtsever az once cıkolata yedım ıkı kere attı karnımdan gozukuyor ama yanı karnım kalkıp ınıo sanıyelık vuruo😂
Serayyurtsever Busra2013 benim şuan yerinde durmuyor. 24 haftalığız çok yorma kendini. Çok yorunca da kıpırdamıyo
Busra2013 Serayyurtsever yok 7.24 uzanıom😂bı ev ısı elbıse yıkama 3.4 saatlık ıs gun boyu yataktayım bıde yemek