Hilalkorkmaz Merhaba anneler biz 12 günlük olduk iki gündür gaz sıkıntımız var napsam fayda etmiyor bir şekilde gazı çıkarttırıyoruz ama şimdide kaka yapması azaldı yavrumun napmam lazım tecrübesizim ilk çocuğum sizlerden cvb bekliyorum
Dilosseee Hilalkorkmaz canım geçmiş olsun bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 🤲 gaz damlası( Nurse Harvey’s) bunu al kullan mutlaka çok iyi bire bir gaz damlası çok iyi geliyor şimdi alamıyorsan eğer hakiki zeytinyağı karnına sür ovala oda iyi geliyor gaz sancısına canım 🤲 inşallah 🤲 iyi olur
minnakannesi1 Hilalkorkmaz benim kızıma kullandığım hiç bir gaz damlası ise yaramadı 4.ayin başında gecti birden birde kolikti benim kizim ama gecti çok şükür.. geçici olduğunu düşünün.. zeytinyağı yada bebeyagi ile ovmak benim kızımı rahatlatıyordu
Hilalkorkmaz Dilosseee çok sağol canım ben tavsiye ettim üzerine sap simpleks aldım gaz ilacı olarak çok faydası var dediler ama ben göremedim yavrum gene aynı
Dilosseee Hilalkorkmaz sana dediğimi al kullan kuzum 60 TL civarında 1 hafta boyunca sürekli kullan etkisini göreceksin