Defne34 Mavi34 sureklı bu soruyu soruyorum ama kımse orda dogum yapmamjs mı bu doktoru kımse tanımıo mu anlamadım 😂
Mavi34 Defne34 bende sormuştum.tek tük cevap verenolmustu ama o doktor için iyi şeyler demişlerdi. Bende yağmur hanımı düşünüyorum
Defne34 Mavi34 cok acele muayene edıyor hıc bırsey soylemıyr bn sevmedım acıkcası hasan bey daha cok acıklama yapıyor sormadan soyluyor herseyı
Karemela Bende gecen hafta İlk defa muayne oldum çok sakin bir doktor konuşma şekli konuşması açıklayıcı ordaki hastalarıda tavsiye üzerine gelmisler memnundular bende bir aksilik olmazsa devam etmeyi düşünüyorum.
Karemela Defne34 Evet çok sakin tane tane konuşuyor aceleci değildi. Baya da hastası vardı ordakiler tavsiye üzerine geldiklerini söylediler memnun kalırsam bende devam edicem inşallah.
Defne34 Karemela bndr hasan beye gıttım memnun kaldım acaba doğum yapanlar da memnun mu onu merk edıorm cunku 2.sezeryanım olacak hastane olarak bır kac kısıye sordum hep memnun kalmıslardı
Karemela Defne34 Benimde 3 olucak Allah izin verirse bende çok korkuyorum o yüzden bende çok merak ediyroum Rumelide sezeryan doğum ücreti ne kadar biliyormusunuz.?
Defne34 Karemela ınsallah Hasan hoca amelıyatta ıyıdır fıytları cok uygun 3 bın tl fln sezeryan ya sızın dogum ne zaman
Defne34 Karemela bana hasan bry solemedı baska doktora gidiyordum 16.haftada soyledı o doktor zaten genelde de 16.haftadan once solemıolar