Gozde939e99e Kizlar instagrama giris yapmak istedm e postaya guvenlik kodu gonderdik dedi fakat e postama giris yapamiyorum boyle hesap yok diyor ne yapamam lazim🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Pinarakts Gozde939e99e e postanda diğer kutuma bak canım mail gelir yada tekrar mail işte o kısma telefon numarani yazıp dene birde
Erol Gozde939e99e hesabın dogru olabilir birde numaranı dene diye yazdım bazen ablamda da öyle oluyor ben öyle yapmıştım
honeyland Gozde939e99e Allah Allah ama çalsalar e-postanı calamazlar inst hesabını çalarlar senin e-postanda sorun var böyle hesap yok demezler kuzum mutlaka bir nokta bir harf yanlıştır iyi hatırla
Pinarakts Gozde939e99e Sanirim sorun e posta adresi ile ilgili. Çünkü ona mail gelmesi lazım internet üzerinden kurtarma yollarına bir bak bakalım şimdi sorunu da tam bilmiyorum yoksa bende bakayım diyecektim
ebruzb Gozde939e99e hesabınızı çalıp e postanızı da değiştirmişler o yüzden o hatayı alıyorsunuz geçmiş olsun
ebruzb Gozde939e99e tel no ile deneyin eğer değiştirmedilerse onu da değiştirdilerse çevrenize spamlatın anca öyle kapanır başka bir bilgim yok🌸