Edaozencan Merhabalar, bu ay ovülasyon takip ettim pco hastasıyım şeker ilacı kullanıyorum. 16 eylül son adetim. Ama adetime 3 gün kala ovülasyon sonucum çift çizgiydi gebelik testi yaptım negatif çıktı. 30 temmuzda kürtaj olmuştum. Yardımcı olur musunuz?
Naazli Edaozencan ovülasyon testinizin pozitif çıkması yumurtlama gününüzü gösterir. Gebelik testi yerine geçmez
lunam Edaozencan ben de pkoyum ve şeker ilacı kullanıyordum. Adetimin ilk günü ovulaston testim çift çizgi çıktı. Adet gecikmesinin 3.günü kaset test çok çok silik çıkmıştı. Ovulasyon testleri hem LH hormonu hem de betaHCG algıladığı için eğer gebelik varsa daha erken koyu çıkabiliyor. Yani ben de ovulasyonda çift çizgi gördüğüm gün gebelik baksaydım negatif görünürdü. Yine de tabi tekrar yumurtlama olma ihtimali de var. Rabbim gönlünüze göre versin, inşallah güzel haberler alırsınız 😊
Edaozencan Naazli bazı anneler ovulasyondan öğreniyormuş şanstır belki gebelikte testinde çıkmıyormuş hemen adete 1-2 gün kala çok koyu çıkıyosa hamile diyenler var merakım dan sordum umut işte 😇
Edaozencan lunam elimde şuan gebelik testi var şuandada adet günündeyim yarın yada bir kaç gün sonra deniyeyim hakkımızda hayırlısı olur inşallah ☺️
Edaozencan lunam inşallah allah isteyene nasip etsin ❤️🔥 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Umudayolculuk Benim de adetim iki gün geçti. Ama bu ay geç yumurtladım. Bundan 4 gün önce ovulasyon testi yaptım çok silikti bugün baya koyu çıktı. Heyecanlanıp gebelik yaptım ama hemen üstüne idrar tutmadan yaptım. Negatif çıktı. Bakalım hayırşısı olsun inşallah sizinde benim de bu ay tutmuştur.