Gizemeris Kızlar tek kullanımlık şase,antibiyotik herşeyi kullandım ama geçmiyor🥺 Su falan da çok içiyorum ama ne iyi gelir? Ne ile atlattınız?
Balarisiii Gizemeris valla ben hastanede yattım damardan antibiyotik verdiler geçti ama tekrarlıyor ayağını sıcak tut bol su iç geçmiş olsun
gltm Gizemeris gyno lomexin fitil vajina ağrıma falan iyi geliyordu enfeksiyonda 1 saate geçiriyordu ağrımı ama ben yerimde duramıyordum ağrıdan bugün de sabah ağrım az kasıntım oldu geçti idrarım kesik kesik geliyo simdi enfeksiyon var benimde ilaç kullanmam lazım ama ne fayda geçiyo yine oluyor ayda kaç kere oluyo allah bilir korkudan çorap terlikle geziyorum 🙄
benikibebekannesiyim Gizemeris Bi ilaç var adını bilmiyorum o kadar mükemmel ki çözüp atıyor çok güzel bir ilaç ama adını hatırlamıyorum 7 ay önce falan bıraktım
busra5501 Gizemeris canım vajinal enfeksiyon olabilir fitil verdi mi doktor. Ben iki kez şaşe içtim idrar yolu enfeksiyonum geçti ama açık sarı akıntım var fitil verdi onun için inşallah iiy gelir
Aysezey Gizemeris 3 ay kullandım uğraştm geçmedi. Günde bi defa limonlu su içtm bi haftada toparladım hafifledi. Şeker yüklemesi yaptığm gün tekrar olştu anlamadm
Gizemeris busra5501 fitilde verdi 2 tane haftalık kullandım. Geri başladı sonra antibiyotik kullandım hala devam ediyor
sumeyyearas Gizemeris canım wc temizliğini arkadan öne yapıyorsan dikkat et karışmaması gerekiyor . Limonlu su iç . Çamaşırını bir süre utuleyerek kullan. Genital bölgeye ıslak mendil parfüm vb kullanıyorsan kullanma