Aylin2011 Piremses0 yok canım bunlarda etki etmiyor denedim iki kızım daha var onlar gösterdi renkli ultrason kağıtları var ne güzel ikizlerde yok 😂😂
Zeynep9120 Yaaa maşallah hepinizin bebişlere sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah ama ben kendi gözümden sakınıyorumm atamıyorum o yüzden biraz fazla hassasım sanırım🥲
Kdrrelk Piremses0 evet aynen öyle hatta Bn telefonumun ekranına koydum güzel kızımın resmini açıp açıp bakıyorum rabbim bagışlasın onu bana sizlerin bebişlerinizi de sizlere bagışlasın inşallah hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelsinler 💞☺️☺️
Melek3 Piremses0 yaa ne güzel yüzünü gösteriyor çok kıskandım bir mevzu kızım hiç bir şekilde kendini göstermiyor eliyle ayağıyla hep kendini kapatıyor ya baş aşağı duruyor popisini görüyoruz 🥺🥺bizim yok boyle bir resm
HaSretm Piremses0 yüzünü eli ve ayağıyla kapatan minnoş kızımızın daha böyle bir görüntüsünün olmaması peki 🥴👶
miranbeyinmothersi Piremses0 kuzum bunu nasıl yaoıyorşar özelde mi ücret nedir ve kacıncı haftada gidilir ben drvlet ce özelede gidiyorum da hiç yüzünğ göremedim 21 haftadayım
Piremses0 miranbeyinmothersi özel klinik benimki muayne ücretim 350 TL her gitmeme verirler makineleri ve ekranları çok iyi 👍🏻 o kadar para alıyorlar versinler hani