Mom6272 11+4 oldum bugün. son 4-5 gündür karnım birden büyüdü, ilk başlarda şişkinliğim vardı baya gaz hazımsızlık vs sonra geçti ve zayıf olduğum icin karnım birden büyüdü. sizce bu haftalarda göbek büyümeye başlar mı yoksa kilo mu aldım🙂
AnnelikHayali Mom6272 ikinci gebeliğiniz ise göbek biraz daha erken çıkabiliyor. İlk gebeliğiniz ise iç karnınız dar olabilir. Zayıflarda göbek daha çabuk çıkıyor. 😇 sabah uyanınca lavaboya çıktıktan sonra ve karnınız açken göbeğiniz varsa o artık bebişten kaynaklıdır. Gaz vs değildir.
MMmerve_ Mom6272 ıkıncı gebelıkse cıkıyo canım ılk gebelıgımde 7aya kadar cıkmamıstı gobegım ıkıncı gebelıgımde aynı senın gıbj 11de cıktı suan bende 12deyım kılo almadım aynıyım ama gobus cıktı🤣🤣
mor_menekse1 Mom6272 bn 17.haftadayım ikiz gebeyim az ciktı bnde anlamadım 🥰sağlıklı olsunlar da inşAllah
Mom6272 Ysmnbarin kız nasıl oluyo öyle hiç anlamıyom karnımın altı böyle fırladı gibi ayağa kalkınca anlaşılıyo🤷🏼♀️
Mom6272 AnnelikHayali evett ben de sabah bilerek tuvalete gittikten sonra hemen karnıma baktım açım bide yine aynı göbek. ilk gebeliğim ve dediğiniz gibi zayıfım ondan olabilir😍
EsengulC Mom6272 ilk zamanlar öyle oluyor sanki bir anda çıkmış gibi hissediyo insan benim hamileliğim şuan 2. Ve sürpriz oldu beklemiyorum hiç ama karnım hafiften şişmeye başlamıştı şüphelendim ve haklı çıktım 2.de dah kolay çıkıyor şua in 14 haftam ve baya belli ilkimde de bu haftalarda az az çıkıyor
Damlakrdg Mom6272 bende 11+1im cok hafif var gobegim cikti zaten ama benim normaldede baya gobegim var 😂 suan pek anlayamiyorum😂