berna0818 Babemom geçmiş olsun öncelikleri. Benimde 3.aydan beri tsh düşüktü dahiliye endokrin kadın doğum arasında git gel sonucunda bi ilaca başladım çok şükür normal sınıra geldi artık doğuma kadar kullancam. Benim çarpıntım halsizliğim vs de vardı. Sende var mı bir belirti ?
Babemom berna0818 bende de aynı şikayetler var ve saç, tırnak ve deri problemleri de yaşıyorum sanırım sebebi buymuş 🥺🤷♀️
Nevbahar54 berna0818 merhabalar ne kadar süredir ilaca devam ediyorsunuz acaba, tsh değeriniz yavaş yavaş mı normale döndü ve ilacı kullanmaya başladıktan sonra çarpıntı şikyetiniz geçti mi..Aynı sıkıntı bende de var henüz çarpıntım geçmedi
Ozlem1297 Nesli37 hamilelerin çoğunda görünüyormuş canım ilacını düzgün kullan aylık kontrollerine git Allah’ın izniyle bişey olmaz benim 7 haftalıkken çıkmıştı o haftadan beri ilacımı kullanmaya devam ediyorum 30 haftalık oldum hala içiyorum çok şükür bebeğimin gelişimide iyi 1 hafta önden gidiyor ilacı düzgün kullanıp doktor kontrollerine gidersen Allah’ın izniyle bişey olmaz içinizi ferah tutun ☺️
Nesli37 Ozlem1297 cok gecmis olsun sizede ben 21haftalik hamileyim yeni ogrendim bugun ilac basladi doktorum sabah baslayacagim
Ozlem1297 Babemom amin inşallah hepimizinki ideal seviyede kalır sağlıkla alırız inşallah kucağımıza🤲🏻☺️
Selcans Babemom Yemeklerinde iyotlu tuz kullansan yeterli olur, ekstra atmana gerek yok fazlasi da sonra ödem olarak geri dönüyor 😅 Stres yok her şey güzel gidecek diye düşün ve devam et 🌺🌸
Piraye2021 Babemom İnanın bende bunu merak ediyorum ama bulunduğumuz ilde özel hastane bile yok el mahkum devlete, doktora soru sormakta ne haddimize sadece gidip geliyoruz işte 😔
Beliz100 Babemom evet değeriniz düşük aralığın altındasınız çok değil belki ama düşük doz ilaç kullanmanız gerekebilir mutlaka görünün dahiliyeye en kısa zamanda tiroid önemli 🌺
Brryy Babemom benim de tsh 0,09 çıkmıştı endokrine gittim t4 değeriyle ilişkisi önemli dedi. Endokrinde tsh 0,3 civarı çıktı t4 normaldi doktor evet düşük ama ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Bhcg tshı düşürüyormuş
Yenianneadayi2208 Babemom benim 0.001 di ilaçla düzene girdi.Bir an önce dahiliye ya da endokrinoloji bölümüne gitmenizi öneririm , geçmiş olsun
Nevbahar54 Yenianneadayi2208 . Merhabalar benim de TSH değerim 0.005 idi sizinkine benzer şekilde 3 haftadır düşük doz ilaç kullanıyorum henüz yükselme olmadığı için ilaç dozumu arttırdı doktor. Sizin ne kadar sürede yükselmeye başladı ve günlük dozunuz ne kadar acaba.
07-02-2019 Babemom benımde dusuktu endokrın bolumune yonlendırıldım tsh t3 we t4 tahlıllerıne bakıyorlar bırbırıyle baglantılıymıs bı donem dusup bı donem yukselebılıomus 15 haftadan sonra yukselıodu galba tam hatırlamıom doktor brkleyelım duzelmezse ılac werıcem demıstı gercektende dedıhı gbı duzelmıstı ama doguma kadar heray tsh ıcın kan tahlılı werdım baktılar duzenlı bı daha olmasın dıe
berna0818 Babemom hay allah geçmiş olsun şimdiden siz en yakın zamanda gidin bi doktora bence tahlile göre karar versinler
Bebegim000 Canım benimde aksine yüksek çıkıyor 5 civarları bende ilaç kullanıyorum gebeliğin başından beri ama düşüktede ilac vermeleri lazım
Bebegim000 Hilal-95 canım benimde 5 civarı en son yüksek çıktı ilaç kullanıyorum 1.5 falan düşmüştü yine çıkmış nedense seninki nasıl düştü kaç mg ilaç kullanıyorsun
Hilal-95 Bebegim000 ben 50 mg kullanıyorm bende gebelıkle alakalı cıkıyor sanırım eutrox ilacım her baktırıyorum sürekli bi sıkıntı görmüyorlar dahılıyede kadın doğumda 35 haftalığım hep 50 kullandım ben
Bebegim000 Hilal-95 ben daha 25 mg kullanıyorum ama dahiliyeye gitmedim kadın doğum doktoru kontrolumu yapıyor ama neye göre yükseliyor anlamadım
Yenianneadayi2208 Nevbahar54 thyramazol du sanırım ilacın adı bunu kullandım ilk 2 ay ve ilk aydan yükselme başladı.alerjik reaksiyon yapmaya başlayınca probycil kullandım 5-6 ay kadar.Sonra da ilacı kestik zaten.