blueberyy00 Fulyaaa1 kolay gelsin inşallah ben hep göbekten yapıyorum çok rahat doğru yere doğru şekilde vurmayı da öğrenince elin alisinca daha bı rahat oluyo
Hcrcllr Fulyaaa1 ilk başlarda bizde endiseleniyorduk ama zamanla alisiyorsun. Ben hep koldan vuruldum gobel ve bacal cesaret edemedim
BetulAnas Fulyaaa1 bence göbekten yapın kol çok hassas ve çabuk morarıyor. Göbek deliğinin 4 parmak ötesine tüm çevreye yapabilirsiniz? Hem kullandım hem hemşireyim.
umus27 BetulAnas bende oksapar kullanıyorum doğuma kadar dedi doktor ama sezaryen doğum olursa bi kaç gün önce den bırakıyor muyuz?
Pelincilingir BetulAnas doguma yakın bırakılıyor dımı normal veya sezeryansa ıkısındede onu dr soyler dımı bıze bırakın dıye
SenaSf Fulyaaa1 Fulyaaa1 6 aydır kullanıyorum kanadığı cok oldu ama tavsıyem yeni basladıgınız ıcın alısana kadar buz kullan ve karnından yap kol cok agrıyor morlugu uzun sure gecmıyor karnın sertlestıkten sonra kola gecersın kı ben hala karnımdan yapıyorum zor bı sureç ama anneler herseyı başarır
SenaSf umus27 Pelincilingir normal olucaksa daha erken bırakıyorsun sezeryansa 8 12 saat once kesıyorlar ona göre doguma alıyorlar doktorun ayarlıyor onu dogumdan sonrada 40 gun kullanmay devam edıyorsun tedbır amaclı 20 gunde 10 gunde kesenlerde var ama 40 gun pıhtı tehlıken devam edıyor
ipekgumen 6 haftalıkken başladım bende oksapar kullanıyorum göbekten günde 1 defa eşim yapıyor doğuma kadar devam dedi doktorum doğumdan sonra 10 yada 20 gün daha devam edicekmişim
gizem-ipek Fulyaaa1 Karında yağ dokusu daha fazla olduğu için göbek deliğinin özellikle 4 parmak sağına ve soluna deri altına çok daha rahat yaparsınız. Herhangi bir sorun olmaz ama peş peşe aynı yere yapmamanızı tavsiye ederim sonrasında beze olabiliyor damara denk geldikçe.
Fatma1hiranur Fulyaaa1 ilk bebeğimde hep karnımdam yaptım suan hamileyim ve yine karnımdan yapıyor cnm koldan cesaret edemedim ben