Bilinmezinannesi İzlediğim çoğu videoda hastane bebek çantasında bu var diyor böyle bir sey var mı hastaneler boyle bır sey veriyor mu
Kumru_ Bilinmezinannesi yok be özelde yaptım ama verdikleri minicik bir bephantol pişik kremi, 5li serum fizyolojik bir de emzirmekle alakalı kitapçık falandı 😁
mrs_elisah Bilinmezinannesi lüks ve pahalı hastaneler bazı şeyleri veriyor ama küçük çaplı özeller pek birşey vermiyor. Benim doğum yaptığım hastane bepanthol pişik kremi vermişti.
Gamzeparlak1 Bilinmezinannesi Yok kız bazı özel hastaneler hastane çıkışı gibi reklamlı üstlerini giydiriyorlar bebeklere,meselan benimki de özel ama vermediklerini söylediler. Çok çok ozelse verir belki 😃
Bilinmezinannesi Clementinee hayır hastanenin verdiği bebek çantasında vardı diyor burun aspiratörü pişik kremi küçük filan
Aag06 Canta degil hurc gibi biseyde bana alt degisyirme bezlerii,bebek hastane cikisi,dependler,cocuk benzleeri,emzirme slikon uc,bebege goz damlasi capak icin,ates olcer gece uzun hasta pedleri vermislerdi
Aag06 Bilinmezinannesi bilmiyorumki memorialde yaptim dogumu ben verdiler her ozel verirmi bilemem ama sanmiyorum
Bilinmezinannesi mrs_elisah aynen öyleymiş galiba videosunu izlediğim kişide acıbademde doğum yapmıs yeni öğrendim 😅