Buket_dadas Kızlar kac haftalık oldunuz ve sizde durum ne bebişiniz beli ediyormu kendini artık 25+1olduk biz oglumla❣️🧿💙🐥💙https://ibb.co/3N2DzG7
Ysmnbarin Buket_dadas 22 haftalık olduk daha azıcık büyüdü göbeğim 🙄 hareketleri de artık şimdi daha net hissedebiliyorum 🥰
Deryaiso Buket_dadas hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizde kızım la 21. Haftadayız her hareket edişinde duygulanıp ağlıyorum
QueenMommy Buket_dadas Bizde oğlusumla bugün 21+3 olduk benmki hergün kendini hissettircek galiba çok hareketli 💙☺️😂🥰
Buket_dadas Ysmnbarin oyyy kurban olurum size minik prenses artık annesine hisediriyor demeki kendini yerim ya onuuu🧿🐥🥰😘😘😘❣️
Buket_dadas Ysmnbarin dimi hele biraz daha büyüsün gerci benim afacan fazla oynamıyor ama 😆arada hidedirmesi adamı cok özel hisetiriyor
Buket_dadas Deryaiso ya kıyama. Bendede oluyor o arada ya rabim kucagımıza almayı nasip etsin insallah saglıkla
Buket_dadas QueenMommy oy masallah masallah insallah kuzum hisetirsin benim bal hala uyuyor galiba ses seda yok 😅😁😆😂🐥
Buket_dadas minnosanasi masallah kuzuma cok tatlı duruyor ya allah sag salim kucahınıza almayı nasip etsin insallah😁🐥😂😘🥰🥰🥰🥰💙