Buket_dadas Alfonzo ya bendede o oluyor bide rahminde sanki harada bir sızlama oluyor cok nadir ama hisediyorum
Halime0638 Alfonzo bacakların agriyabilir kasıkların agriyabilir normal bunlar valla hamilelik de basimiza ne zaman ne geleceği belli degil neremin ne zaman nasil agriyacagini asla bilemiyorum anlık ortaya çıkıyor 😄😄😂
prensesannesiiiiii Alfonzo bel ağrısı ben 6 aylık oldum hala bel ağrısı yaşıyorum ama benim erken doğum riskim var bebek aşağıda ondanda olabilir 5. Aydan beri bel ağrısı yaşıyorum
Mervesmsek22 Alfonzo bende 17 haftalığız ve bu hafta inanılmaz şekilde karnımın içi kıpır kıpır ve bel ağrısı başladı
Buket_dadas gltm olmaz olurmu arada sırada sanki beli etiriyor kendini eyilip kalkınca felan ama corap giymekde zorlanıyorum artık😂
gltm Buket_dadas ya ben öyle cok kasık ağrısı bel ağrısı cekmedim arada böyle çok az kramp falan giriyor bende daha cok enfeksiyon sıkıntısı oluyor yatarken ve ilk kalktığımda böyle omuzlarım heryerin tır geçmiş gibi dökülüyor ağrıyor sonra geçiyo
rojinlina44 Bende bel agrısı kasık agrısı aksam yemeklerden sonra bulantı bazen geceleri kusma basladi İlk uc ay cok iyiydim nolduysa 5 den sonra olmaya basladi 🥺
Buket_dadas rojinlina44 nak bendede tam tersi evet arada bir mide bukantım oluyor ama sık deil 2 haftada 1 mesalah ozaman oluyor kuzum ama ilk 3 ay ay allahım annam agladı
gulsonmez27 Ben dün gece yataktayken vajinada batma hissettim 3 kez..iğne batması gibiydi bilmiyorum haftayla mı alakalı ama canımı yaktı allahtan kısa sürdü
Buket_dadas gulsonmez27 aynen kuzum ara ara gelip giditor bende normal ama rahimi ne büyüyor galiba yada gerilmemi oluyor ne doktor normal desi birseyler anlatıda anlayamadım ki hastanede cocuksesleri yüzünden anlayamadım tam tek anladıgım normal miş şükür
Mel2 gulsonmez27 kaç haftalıksınız bendede 18. Haftaya doğru başladı vajinadsn göbeğe doğru bir batma