orkidehaniimm Aysegulakgun ben hiç erken olduğunu düşünmüyorum 30dan sonra hazırlayın bence hem içiniz hem kafanız rahat olur Allah korusun sağlıkla gününde kucağınıza alın inşallah ama olurda erken doğum vs olursa sıkıntı yaşamayın çantada bi köşede hazır dursun ☺️
Glcntn orkidehaniimm depentin bedenini nasıl hesaplıyorsunuz üstünde yazıyormu acaba ben daha bakmadım bu hafta alıcam
orkidehaniimm Glcntn evet üstünde yazıyor ben direk en büyük bedeni tercih ettim sıkı olmasın diye 36-42 beden arası M , 42-50 beden arası L yazıyordu yine de internetten bakın
orkidehaniimm Kahverengi herkes çok gerekli görmüyor sanırım almayan çok var zaten benim yastığım küçük olduğu için aldım yanıma büyük olsaydı tercih etmicektim bende :)
lentil orkidehaniimm bende düşündüm koysam mı diye ama çok büyük diye koymadım. Zaten hemşireler yardımcı oluyor emzirmede diye düşündüm ama. Benmde ilk gebelk bende emin değilm yani :)
orkidehaniimm lentil evet öyle hemşireler yardımcı oluyor tabiki dediğim gibi benim yastık biraz ufak bişey diye koydum çokta önemli değil yani☺️Koymasan da olur
orkidehaniimm Seren_Ay ben e bebekten aldım Canim ama geçenlerde Migros’ta da görmüştüm migros groseride de bulabilirsin☺️
Zzelis orkidehaniimm ilk doğumumdan tecrübe ettiğim kadarıyla iç çamaşırı ve pijama en azından alt pijama daha fazla olmalı bana kimse dememişti çok hazırlıksız yakalandım herkeste aynı olmaz ama kanama bazen çok olabiliyor
orkidehaniimm Zzelis evet haklısın ben de ilk defa tecrübe edinicem daha temkinli davranırım az şey almamın sebebi evim hastaneye yakın o yüzden sıkıntı yaşamam inşallah
havakcdl-48 ESBS61 bende dört takım koydum herkes çok kusuyor ister istemez değiştiriyorsun falan dediler yeriniz varsa kalsın ve ben kilitli poşetler e ayrı ayrı yaptım kullanmasam bile temiz şekilde bavulda kalır diye
orkidehaniimm Aygum bende öyleydim ama çok az kaldı artık mecburi hazırladım😂 doğum şeklin günün belli mi
Vahidesen_26 orkidehaniimm tam tamına aynı şeyleri hazırlamışız 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH 🤲
orkidehaniimm Vahidesen_26 amin amin inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🙏🥰🌸