orkidehaniimm Melekanne91 hamilelikten giydiğin rahat pijamaların varsa onlar da olur hiç önemli değil bence☺️Emzirme özelliği olsun açarken zorlanma göğsünü yeterli birde rahat etmen önemli
Ayseesr orkidehaniimm cok batıyor diyolar canm bence 1 tane daha koy ben 3 takım 3 zibin koydum her takımın içine bi zibin şapka eldiven çorap koydum
orkidehaniimm Umudayolculuk36 Migros’tan almıştım ben koroplastın çift kilitli büyük boy olanından, çok büyük birşey değil ama bebek eşyaları sığıyor rahatça içinde de vardı bayağı
orkidehaniimm Hifaefraimm rica ederimmm insallah işinize yaramıştır sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🙏🥰🤩
Zzozan orkidehaniimm benimkiyle hemen hemen aynı gereksiz eşya yok çok iyi 37+3 olduk bekliyoruz ☺️🤲🏻
orkidehaniimm Zzozan evvet ben de bu gün 37+0 oldum rabbim hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🌸🙏🥰
H_myra1 Umudayolculuk36 ben tuhafiyeden hayal tül keselerden alıcam onlara koyucam bebegin ayrı benim ayrı hem çantada birbirine karışmaz hemde kolayca bulup alır eşim içinden öylece verir keseye oglumda eşim çantayı baya karıştırmış bulana kadar sonradan bende üst degiştirrken zorlandım bu sefer kesenlere koyucam inşallah
Berrycherry Umudayolculuk36 aslında iki şekilde de gecelik çok daha rahat oluyor. Doğum yapanlar hep gecelik diyor, hemşireler de öyle istiyor sanırım. Ama tabi kış mevsimi olduğu için bi tane de yedek pijama takımı alırım yanıma🥰
BlueButterfly orkidehaniimm bende 2 tane emzirme atletinden koydum çok gerekli çok usuyormussun eğer sende gaz olursa bebeğe geçermiş ayağına patik çorap vs almalısın kendine hırka almalısın
orkidehaniimm BlueButterfly tamamdır 1 atlet 2 çorap aldım hırka zaten koymuştum teşekkür ederim eksiklerimi de tamamladım 🤗
Fatmanur123nrt orkidehaniimm bende bunları koydum aşağı yukarı ama geri getirdim çünkü ben akşam 9 gibi doğum yaptım ertesi gün öğlen taburcu oldum ihtiyacım olmadı ama şöyleki yanımdaki bayan aynı gün sabah doğum yapmıştı dikişleri fazla olduğu için enfeksiyon kapmasın diye bi gün daha tuttular oda az koymuş hemen taburcu olurum diye battaniye falan annesi yıkayıp kurutup kullandılar kıyafetleri erkek bebekti bezini acıncada çişini yapıyordu baya zorlandı kadın bu yüzden sunu çıkarın bunu koyun diyemem başınıza ne geleceği belli olmaz
orkidehaniimm Fatmanur123nrt haklısınız o yönden kafam şöyle rahat evim hastaneye yakın eşim vs eksik olursa gidip alabilir o yüzden de çok şey almak istemedim yanıma gerekli gördüklerimi aldım yine eksiğim çıkarsa bi şekilde hallederim diye düşündüm teşekkürler🤗
BlueButterfly orkidehaniimm güzel doğumlarımız olur inşallah saglicakla aliriz bebeklerimizi heyecan verici 😊 rica ederim ne demek
denizinannesi12 orkidehaniimm kızlar benimde martta doğumum olucak inşallah ne alınması gerekiyor bilgi verirmisiniz 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım 2 adet zıbın bir tane tulum şapka eldiven 2 adet yelek var
havakcdl-48 Umudayolculuk36 canım marka çok önemli değildir benim daha önceden elimde vardı kroplast in orta biy mu büyük mü bilmiyorum açıkçası. Büyük marketlerde bulabilirsiniz bende ki 26*26 cm her bir poşete de 5li takım ekstra ağız mendili iç zıbın çorap eldiven set şeklinde ayarlayıp koydum çok rahat sığıyor
orkidehaniimm BlueButterfly aminnn rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi♥️🥰🙏
Dygrd orkidehaniimm süt pompası silikon göğüs ucu ve kalın battaniye eksik ama güzel hazırlık hayirlisi olsun saglikla gelsin bebegin 🙏
orkidehaniimm Dygrd kalın battaniye de koydum bazılarını yazmamışım sonradan farkettim, diğerlerini koymadım eğer ihtiyacım olursa ev hastaneye yakın o yüzden☺️Teşekkürler hepimizin sağlıkla gelir bebisleri insallah🤗