SevilayAkgz_27 deletedmom87894 bizde 10 haftalık olduk benimde karnım çıktı belli oluyor hamile olduğum 🥰
mutluanneee Bifat1 4 seneden sonra olunca birsuru sey duyunca hamileligim belli olsun istiyorum hic belli degil diye duydukca maralim boxuluyo esimde kiziyo hep bosver daha iyi bol giniyorum zaten hep normalde oyle giyinirim insanlar iste bi susimuyolarr
gbyalcin Buket_dadas haaaa. Linç edilecek bişey yok ki dalgınlığa falan gelip benim de yanlış okuduğum çok oluyo 😂
Buket_dadas gbyalcin kuzum sabah konuşuruz yine cok uykum var tat lı rüyalar hepinize iy geceler allah rahatlık versin inşallah, 🤭, 🐥🥺🥰😘😂💙🙈
Buket_dadas gbyalcin cok saol ama yatamıyorum aglıcam ya ası olmustum dün ben gecede dus aldım yatım sanahdan beri kolumda hem agrı hem sis var soltarafıma yatamıyorum ya sağtarafda dabebege zarar of canım cok acıyor🥺😭
Miniklimonum mutluanneee valla ben 16+4üm benim bildiğin çıktı yani önce göbek falan dedim de alttan sivrileşti yani göbeğim vardı sma böyle sivri değildi bu net gebelikten dddi herkes umarm şişmem çok 😢
gbyalcin Buket_dadas bana da parol kullanabilirsin demişti ama ben aşı olup yola çıktığım için yanımda yoktu, içemedim😅
Buket_dadas gbyalcin oyy kuzum oyy kurban olurum sendemi o acıyı cektinn rabim daha acılar göstermesin🤭🤭😂 odeil iki hafta sonr aikinci tetenoz var suan kendimi ona hazırlıyorum, 😆😆😅🤣😁
gbyalcin Buket_dadas hiç sorma kardeşim 😊 bi de eşim uykuda resmen kolumun üstüne oturdu tam geçmişken. Yani aynı acıyı iki kez çektim 😅 benimkine de üç hafta var