kizceannesi Kızlar benim kızım gelmek istemiyor heralde 😂😂 açılmam var 1 cm ama ne nişan ne bişey gelmedi yalancı sancılar oluyor karnım sertleşiyor adet ağrısı gibi olup geçiyor sizde durumlar nasıl
Senaasd kizceannesi malesefay u bizim oglanda gelmek istemiyor 3 cm açıklık +nişan kasılma düzensiz sancı o kadar 😭😁
Dilekcnkn kizceannesi 40 olucam yarın dün gittim sancı yok açılma yok oğlanın da kilosu az olduğu için pazartesi fitil ile doğumu başlatacak doktorum dün muayeneden sonra pembe kan geldi bakalım pazartesiye kadar doğar mı bende merak ediyorum 😂
kizceannesi Dilekcnkn ya bende dün oldum çatı muayenesi o kadar bekledim ki belki tetiklerde nişanım gelir yada doğumum başlar diye ama yok 😂😂
Mltm198 Bende 39 un içindeyim sertleşme kasıl ağrı hepsi var normalde bugün sezeryan olacaktım covit testim pozitif çıktı ertelendi bakalım Salı tekrar test olacağım Çarşamba sezeryan dedi
kizceannesi Mltm198 çok geçmiş olsun sağ Salim kavuşursunuz inşallah yavrunla ikiniz iyi olunda bir iki gün geç olsun 🙏🏻❤️