deletedmom734 Bu soru muhtemelen daha öncede gelmiştir sürekli takip etmeme rağmen kaçırabiliyorum k.bakmayın ... umarım ilişki tavsiyesi postları kadar yorum alabilirim :) Anneler anne adayları bebek bakım çantası aldınızmı? Ucuz pahalı internetten dışardan sırt çantası kol.çantası vs kullananlar memnun kalanlar yazabilirlermi? Ben normalde spor giyinmeyi seven birisiyim ve normal sırt çantası alıp onu o şekilde kullanmayı düşünüyorum bu şekilde yapan varmı?
Ipek3427 deletedmom734 Canım bende normal sırt çantası almayı düşünüyorum hem kendi hem bebeğin eşyaları için diğerleri hoşuma gitmiyo
deletedmom321 deletedmom734 ben tasarım olarak kitikate muzzy çok beğendim ama kullanışlı mıdır bilmiyorum:) sadece fikir açısından yazayım dedim
mervec http://www.hepsiburada.com/stylo-queen-anne-bebek-cantasi-p-HBV000008LYC9?magaza=Hepsiburada şiddetle öneririm spor giyinmeyi seviyorsanız tam size görünüşünden kat kat daha şık bi çanta
Heather deletedmom734 aliexpresten sırt çantası aldım ben hani çok moda olanlar varya. Tabi dolar düşüktü o zaman 80 liraya mı ne gelmişti.