Palet annesinin_beybisi ya sen belki elin boş gitmezsin yardım edersin va ama sonuçta ev sahibi bide bunu düşünecek ben kimsenin gelmesini şahsen istemiyorum ailem dışında
Nimet16 Mayraaa pandemi devam ettikçe misafir filan asla kabul etmeyeceğimiz için hiç öyle derdim yok😅 hem aşım yok hem bebek var hem şuan herkes hasta masta gelmesin mümkünse kimse
Palet Mayraaa kesinlikle özelliklede bu dönemde. Hastalansan kimse ben hastaymışım demez ama anneye bebeğe yada biri allah korusun ölse olan gidene olur.
Guney16_Enes21 Mayraaa Benim derin dondurucumda var gerçekten her eve lazım alırsanız çekmeceli alın benim çekmeceli çok memnunum
Mayraaa Guney16_Enes21 Benim dolabinki cekmeceli digerlerine gore gercekten cekmeceliler cok cok kullanisli alirsam cekmeceli alirim zaten
Guney16_Enes21 Mayraaa Evet öyle oluyor benim dolapta çekmeceli daha düzenli oluyor ama yetmeyince dondurucuda aldım
lentil buglemmm-11 çok şaşrdım deneyeceğim o zmn. Bunca zaman yaptığım kekleri sonu boşuna heba oldu ozmn desenize