nevarneyokk Smrzen Ya hala belli değil mi ben şehadet hanımdan doğum tarihi isteyecektim üç gün sonra daha 30. Haftadayım vermez mi ? Sezeryan istiyorum
dilsinati Smrzen canım çatı muayenen olacagını kım söyledi sana? Doktor mu dedi bir önceki seansında? Şu gün gel çatı muayenesi yapacagım sana diye? Ha birde nst sonucun çıktıktan sonra mı çatı muayenesi yapalım dedi? Lütfen aydınlatır mısın. Benımde randevum var henuz nst bıle olmadım. 36+0 ım.
Smrzen nevarneyokk genelde 38. Haftalarda oluyor sezeyan belki ona göre tarih verebilir ben normal istediğim için ne zman olursa doğum
dilsinati nevarneyokk canım ben geçen gittim yani 8 ekimde 250₺ muayene ücreti dediler!! Bende senin gibi 185 ödüyordum indirim ile! Hatta sordum ne bu fiyat dedim. Zam geldi dedi anlamadım!
dilsinati Smrzen merhaba kaçıncı haftadasın ben 36+0 oldum. Sezeryan mı yaptırcan normal mi? Mehmet hoca ile bu durumu konusabildin mi
dilsinati Adacim canım şuan kaç haftalıksın. Ben 36+0 ım. Mehmet nalbanta gitmeye basladım sehır dısındaydım. Durum nasıl iletişimi falan? Doğum şeklini konuştunuz mu? Sezeryan veya normLal olarak?
Adacim dilsinati 33+2 yim henüz konuşmadık ama ben sezaryen istiyorum 36 da tekrar gidicem bakalım o zaman konuşuruz muhtemelen ya da 38 i bekler
Smrzen dilsinati canım randevum bugün ilk nst ye giricem sonra çatı muayenesi gecen ay kendi söyledi 38 haftalığım gel doğumu konuşalım dedi bakalım nolacak bugün
dilsinati Smrzen canım merakla beklıyorum, benıde bılgılendır bakalım dogum seklıne sen mı karar vercen doktor mu? Suda dogumu düşündün mi hiç? Nst sonucun nasıl çıktı?
Smrzen dilsinati 34 de girdim ilk nst ye sancım yoktu randevum 3 te suda doğumuda öneriyor Mehmet bey geçen ay canlı yayın yapmıştı bu konu hakkında genellikle normal doğum ve suda doğum öneriyor
Smrzen dilsinati canım çatı muayenesini oldum 38 haftalığım doktor nasıl bir doğum istediğimi sordu normal dedim sonra çatı muayenesi yaptı ve uygun dedi zaten kendide ya normal ya da suda doğumu önerdi sonra eşimle beni bi odaya alarak doğum hakkında konuşta bi liste verdi yürüyüş egzersizler falan yazılı bir de nöbetçi ebenin numarasını verdi haram bişey olursa acil diye burdan ulaşabilirisin dedi whatsap numarası da var zaten ama gece bişey olursa ebeyi arayabilmek için güzel geçti muayenem doktorda açıklayıcı konuştu tüm doğumları anlattı
dilsinati Smrzen Odanıza falan baktınız mı? Ebeler hemşireler nasıl davranır. Haftalarımız hemen hemen yakın çünkü. Bende normal suda doğum istiyorum. Boy ve kilon kaç cnm? Toplamda kaç kilo aldın? Ben 1.65, 86 kiloyum şuan cnm. 68 ile başladım.
dilsinati Smrzen canım birde bende 5-6 gün sonra çatı muaye olcam mehmet hocada çatı muayenen kaç dk sürdü? Ve canın acıdı mı? Yani jel falan sürüyorlar mı? Başında kızlar var mıydı oramıza bakıyorlar mı çatı muaye yapılırken:(( çekiniyorum biraz
dilsinati Smrzen birde son birşey daha soracağım. Genital bölge temizliği en büyük takıntım. Artık kendi kendime ağda yapamıyorum moralim çok bozuk. Ağdasızda çıkamam bi yere. Sen nasıl bir çözüm ürettin bu süreçte. Yani malum göbekten görülmüyor alt kısım. Kiloda var. :((( çok kafama takıyorum birde çatı muaye. Olcam gittiğimde off
dilsinati Adacim canım birde bişey daha sorcam; sezeryan istiyorum diyelim tarihi ben mi belirliyorum doktor mu? Yani doğum haftası içinde bir aralıkta olacak şekilde yine
Smrzen dilsinati BNde 1.65 im 57 ile hamile kaldım şuan 75 im çatı muayenesi 5 saniye anca sürdü vajina kültürü aldı hafif can yanması oluyor abartılacak gibi gelmedi o da bana yanındada asistanı vardı biri vajina kültürü alırken doktorda çatı muayenesi yaptı toplam 5 saniye falan bende genital temizlikte zorlandım agdaya gitmek istemedim doğumu tetikler diye o yüzden mecbur kendim yaptım