Husniye8 Arkadaşlar 32.haftamdayım kasıklarımda çok ağrı oluyor.ve batma hissi çok oluyor erken doğumdan korkuyoruyorum sizlerde böyle oldu mu ?
KubraArs Husniye8 Ben de 32. Haftamdayim henuz boyle bir sikayetim olmadi. Sadece bebis hareketlenip bir yere toplandiginda karnimda gerilme ve agri oluyor o kadar😐
Annesininbitanesi1 Husniye8 31+2 yim dün geceden itibaren kaşık ve şiddetli bel agrısı çekiyorum ağlatacak gibi oluyor perşembe kontrolüm vardı doktorum herşey normal dedi nstde sancıda yoktu ama geceden beri çok kötüyüm
KubraArs Husniye8 En dogrusu doktora danismak. Erken dogum belirtisi mi ki bunlar. Ilk gebeligim benim de hic tecrubem yok ne desem bilemedim😐
Husniye8 Annesininbitanesi1 benimde bel ağrım çok siddetli var .ve batma hissi çok yaşıyor dakika başı lavaboya gidiyorum.erken doğumdan aşırrı derecede endişeleniyorum.belim kırılacak gbi oluyor
Annesininbitanesi1 Husniye8 aynıyız canım perşembe kontrole gitmesem korkcam ama doktorum herşeye baktı ayrıntılı sorun yok dedi ama sancım o kadar varki ne yapacagımı şaşırdım iyice