KubraArs Merhaba guzel anneler ve adayları :) Haftaya dogru gidiyoruz. Yaklasik 1-2 aydır mide yanmasi sikayetim var. Doktorum rennie vermisti ama artik onun bile faydasini goremiyorum malesef. Bunun disinda dogal yontem olarak soguk süt harici onerisi olan var mi? Gece uykulari zehir oldu artik bu yuzden 😥
Husniye8 KubraArs canım marol çok iyi geliyor iyice sirkeli suda yıka git gel ye.rahatlatır mideni.aynı şikayet bendede vardı
KubraArs Ebusss1 Ah salatalik, biber benim refluyu nirvanaya cikaranlarin basinda geliyor :) ama vucut dengemiz o kadar sasti ki fayda da saglayabilir 😌 deneyecegim tavsiyen icin tesekkurler 😇
KubraArs 1Aslanannesi Su tuketir gibi süt iciyorum ben de 5 10 dakika rahatlatiyo sonra yine yanginlar basliyo:) herkesin bu haftalarda istahi acilir ben yemek yemeye korkar durumdayim 🤭
Husniye8 KubraArs rica ederim bende başta duyunca şaşırmıştım 🙂 süt ve soda geçici rahatlatıyo sonra yine aynı malesef
Havvamu Siyah zeytin çekirdeği yutmak 5tane Zeytinyağlı marul salatasi Bana bunlar iyi geliyor Bazende gazi kaçmış soda
Fundabshn KubraArs Allah şifa versin inşallah aynı durumu yaşıyorum çok zor 😭 Benide yoğurt rahatlatıyor aklınızda bulunsun 🥰