1PrensAnnesi Hiranurunannesi muaz ı ilk duyuyorum anlamı neymiş ? Hiranur da hani nur’u bilmem ama tanıdığım 2 hira var ikiside sorumsuz tipler tabi yine siz bilirsiniz bana denk gelmişte olablr
Hiranurunannesi Doğmadan ismi koymak gerekmiş böylesi daha uygunmuş. Bizde eşimle bunları düşündük sizce Nasıl 😍
MuratZeynepDiner Hiranurunannesi Muaz ilk defa duydum hirada bu aralar çok yaygın hiranur kulağa güzel geliyor bende erkek olursa Muhammed eralp kız olursa duha,mila,begüm ve lina arasında bi karar vercem☺
Hiranurunannesi MuratZeynepDiner benim hep bekarlıktan beri hiranur ismi hoşuma giderdi aklımdaydı. İsmin anlamı da çok güzel olunca eşim de çok beğendi. Muaz ismi de yaygın değil ama çok derin bi anlamı var isim de kişiliği çok etkiliyor buna çok inanıyorum o yüzden bunu düşündük 😍
Hiranurunannesi 1PrensAnnesi ayrıca İslamı anlatmak için görevlendirilmeden önce vahiy katibi olarak görev yapmış.
Hiranurunannesi Nur dağının hira mağarası Peygamber Efendimiz (S.A.V) ilk vahyin geldiği yer. Muaz da sahabelerden bizzat Peygamber efendimizin Kuran- Kerim’i ve İslamiyet’i anlatması için görevlendirilmiş bir zat.
1PrensAnnesi Hiranurunannesi muaz’ın anlamına bayıldım👍🏻 Oğlumun adına karar vermesem düşünebilirdim bile çok iyi seçmişsiniz
Hiranurunannesi 1PrensAnnesi isim seçerken artık insanlar modern olsun diye diye anlamsız ve İslamiyet’ten uzak isimler tercih eder oldular. Evlatlarımıza verdiğimiz isimlerden ahirette sorumlu olacağız. Her zaman sahabelerden birinin ismini koymak istemiştim zaten hepsi çok güzel ama ben bunu tercih ettim. Kişilik de isimden etkileniyor çünkü. İlk önce Ubeyd ismini seçmiştik oda çok güzel. 💕
Hiranurunannesi 1PrensAnnesi çocuk büyüyüp isminin anlamını araştırdığında onu etkileyecek bi isim olması onu Allah’a yakınlaştırması bence çok önemli.
1PrensAnnesi Hiranurunannesi valla bende birini kayınpederim be eşimin adını diğerini sure adı seçtim katılıyorum kuranda geçmeli isim
Hiranurunannesi 1PrensAnnesi Önemli olan Kuran-ı Kerim’de geçip geçmediği değil nasıl geçtiği. Buna dikkat etmek lazım.
1PrensAnnesi Hiranurunannesi hz.ömerin müslüman olmadına sebeb olan Taha suresinin adını koyucam Hz.musayla firavundan bahsediyor
Hiranurunannesi 1PrensAnnesi yani demek istediğim buydu ☺ Mesela firavun da Kuran-ı Kerim’de geçiyor ama koyulmaz. Hiç güzel anılarım yok Taha ismiyle 😂😂 ama hayırlısı olsun adıyla yaşasın inşaAllah 🤗🤗
1PrensAnnesi Hiranurunannesi amin cnm çok sağol☺ Seninde inş🙏🏻 Gördüğüm duyduğum tüm Tahalar tamam hiperaktif ama derslerinde çok başarılı zeki çocuklar eğitim hayatınıda düşünmem lazım😍