Mihricannnnn Babyiveannesi merhaba canım bende 35+2yim bana doktor Kasım’ın 5 inden 19 na kadar olur doğumun dedi ama ben hiç iyi değilim karnım düşmüş bacaklarım belim çok fena ağrıyor bebek sürekli sertleşiyor beni gören bu ayı zor bitirirsin diyor sizce bunlar Doğuma az mı kalmış demek oluyor🤷♀️
Sedaemir25 Mihricannnnn aşırı derecede bel ağrım var 2-3 haftadır vajina ağrım var bazen bacaklarımın ikiside birden ağırır bazen tek tek ağırır dün biraz detaylı temizlik yaptım 2 buçuk yaşında oğlum var mecburen sürekli peşinde olmam gerek tekrar büyük temizliğe gerek kalmasın diye ve gece asla uyuyamadım bel ağrım vardı ama yatınca falan geçerdi gece geçmedi sağdan sola soldan sağa dönemiyorum😒
Sedaemir25 Bende 35+2 yim kilosunu bilmiyorum hastane çantamız hazır temizliğim bitti zaman geçsede kızıma kavuşsam diye gün sayıyorum 😊
Mihricannnnn Zeytinlimon yok yatma canım normal doğumsa hareket et yoksa çok zor olur kendim ilk Doğumumdan tecrübeliyim
Mihricannnnn Sedaemir25 valla anlatıkkarının aynısını bende çekiyorum ama sen yinede Doğumun yakınsa iş yap bana dua edersin
Gulsah41 Bizde 37+5 olduk doğum 2 kasım gibi gözüküyor ama ne zaman gelicek bakalım 😍bizde de herşey hazır çok şükür dün detaylı temizliği bitirdik tül,cam, derken baya yorulduk esimle hastane cantamizdd hazır bekliyoruz 😍
Merve5561 svserzrm evet özellikle 1 haftadır çok baskı var alt bölgede ayağa kalkınca kötü oluyorum bir de uzun süre oturduysam ben söyledim dr a rahimağzını ölçtü 37 çıktı çok iyi dedi açılma kısalma yok normal baskı dedi benim bebek biraz da iri 2-3 hafta önde gidiyor ondan normal buldu baskıyı ama her hafta kontrole çağırıyor beni 33.haftadan beri
Merve5561 svserzrm hayır çıkmadı takip ettim cihaz aldırdı dr normal değerlerde çıktı ama yine de dikkat ediyorum yememe
Yagmurm2 rabiagucer03 iste sonra diyorum benim doktorda mi yanlislik var sasiriyorum hayirlisi hepimiz icin vaktiyle saglikla kucaklayayim bebeklerimizi