Dugisim Theeileyd geç en hafta herşeyi yıkadım utuledim. Çok şükür herşeyimiz hazır. Son hafta agirlasirim diye erken oldu biraz ama bitirdim herşeyi.
Gulceefe-00 Theeileyd 31+6 haftalığım geceleri sürekli sağa ya da sola yatmaktan yanlarim çok ağrıyor. Kiyafetleri falan hep yıkadım sadece utuleyip çantamı hazırlamak kaldı.
Tugbaky Guneyinannesi1 yaa hemen hemen aynı o zaman inşallah hemen geçer ya yataktan bile kalkarken 2 büklüm oluyorum ağlıcam tutuyo nerdeyse. Meğer ilkinde ne kadar rahatmışım değerini bilmemişim🙄
Guneyinannesi1 Tugbaky ilk gebeligim bende acemiyim ama dün ağladım ağrıdan gece oturma odasına geçtim yattim ama gene bi faydası olmadi
Tugbaky Guneyinannesi1 yok yok naparsan yap geçmiyo ben anlamadım yani. Allah büyük artık dua ediyorum sürekli geçsin diye😕
GNur0506 Ben geceleri bazen farketmeden istemsizce sırtüstü yatmış buluyorum kendimi farkına varınca çok korkuyorum bebeğin hareketlerini hissetmeden tekrar uykuya dalamıyorum farketmeden yine olursa bişey olur mu😔 31+5 teyim
Zumraasel Theeileyd Hastane çantam hazır sadece pişik önleyici Krem eksik onuda alıp koycam tamamdır 17 aylık kızım var o çok yoruyor beni 2 yaş sendromu 🤷 ağırlaştm geceleri uyuyamıyorum ve bebeğimin gelişim geriliği var 10 günde bir takip ediyorum
HavvaGuzey Theeileyd ben daha alışverişe yeni başladım ikinci çocuğum ama ilk çocuk yaz doğumlu olduğu için kıyafetler pek uymadı bu a101 e gelecek olan anne bebek çantasını almayı düşünenler var mi
Kbrfrk HavvaGuzey Ben baktım alt açma örtüsü var çantanın içinde ve çıkarıamyorsun çok yer kaplıyor gereksiz geldi bana. Ucuzda değil bence
HavvaGuzey Kbrfrk öyle mi diyorsunuz Bende bilemedim ilk oğlan da almadım kendi sırt çantalarım yetti bunda artık almam gerek çünkü büyüğü de 2 yaşında bir yere giderken ikisine de eşya alacağım nasıl birsey alacağımı hiç bilmiyorum
Kbrfrk 31+5 deyim çok şükür her şeyini hazirladim hastane çantasında ufak eksikleri var bugün beşiğini de kurduk. Çalışan bı hamile olunca çok yoruluyorum. Bir de kasılmalar çok oluyor gün içinde