DnHazrlklar Kızlar 37+2 yim sürekli acıkıyorum ve canımın istediği şeyler sürekli Fast food ve tatlı türleri kendime engel olamıyorum evde yapıp yapıp yiyorum şu ana kadar 11 kilo aldım doğursamda dursa artık iştahım diyorum siz ne durumdasınız benim gibi olan var mı🙈😌
Ades DnHazrlklar bende 36+4 üm 13kg aldım. Ama 4-5 gündür sürekli yemek yemek istiyorum engel olamıyorum böyle değildim neden bu şekilde oldu bilmiyorum 🤷♀️ ☹️
TugcEsila DnHazrlklar ayni haftadayiz cok sicak olmasina ragmen bende yemekten alikoyamiyorum kendimi malesef acikinca suratım asılıyor 🙈
DnHazrlklar Ades ay canım aynen ben de böyle değildim anlayamadım sıcaklar iştah keser derler benim tam tersi açıldıkça açılıyor yatana kadar ağzım dolu 🙈😂 neyse az kaldı
DnHazrlklar TugcEsila ben de aynen sürekli yemek düşünüyorum 😂😂 yatana kadar ağzım dolu neden böyle anlayamadım
Ades DnHazrlklar evet canım bende seviniyordum çok aşırı kilo almadım diye sende öyle maşallah çok almamssın
Nurtenaslan Yanlız değilmişim 🙋🙋 36+6 bu hafta kendimi kaybettim resmen tatlılar yemekler tamam hic bosey hazirlamak yok yemeyecegim diyorum kendimi ekmek sepetinin yaninda yavan ekmek yerken buluyorum😱😱😱
Sssss Benim neden se tam tersi oldu şuan 38 +2 ben bişey yiyesin Yok zorla yiyorum bebeğe sebep 36 haftadan beride yesem de kilo almayıp veriyorum ama bebek alıyor doktor her baktığında almış diyor...
DnHazrlklar Sssss ne güzel canım 🙈 önemli olan bebiş benim de alıyor bebişim ama onunla beraber ben de alıyorum az kaldı neyse ki Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun
selen8sefam DnHazrlklar ben 40 kiloyla hamile kaldım o yüzden no problem gitmese daha iyi benim için zaten zor kilo alıyorum 😄
selen8sefam DnHazrlklar yok kız yeter birden bu kadar alınca haraketlerim yavaşladı çabuk yorulmaya başladım 😄
Glmsr Sanki hiç doymuyorum tokluk hissi yok yani aşırıda yemiyorum yani bir tuhafım 33haftaligim bende aklımda sürekli güzel gün sofraları var 😁
Gulyllu Bende öyleyim canım birde erken Doğum riski yatış falan derken can sıkıntısından yemeğe vurdum kendimi Neyse 20 kiloyu nasıl aldım siye şaşırmam en azından 😂
Gulyllu DnHazrlklar veririz tabi ben ilk Doğumdan sonra oğlum biraz toparlanınca hemen spora basladım sonra diyeti bıraktım sadece spor ile devam ettim geçen yaz karın kaslarım bile vardı 🙈😂
DnHazrlklar [bilinmeyen] bana da son haftalarda oldu canım anlayamadım sen yine de tedbiri elden bırakma ☺️