eminee35 Merhabalar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şuan 2 haftalık hamileyim benimle aynı durumda olan varmı ?? Haydi yorumlarda buluşalım
Veraay60 eminee35 merhaba bende gece itibariyle 31 haftalık oldum. Rabbim hayırlı etsin inşallah sağ salim alalım kucağımıza 🌻🥰
Ece003 eminee35 bende 19+3 üm şuan 🥰sağlıkla gelsin ilk 3 ay çok dikkat edin ağır kaldırmayın çok kanamalarım olmuştu ağır kaldırmaktan aman dikkat diyim daha hassas oluyor bizim tüplü bebikolar 😄
Yazmet Bende 10. senenin sonunda mucizemize kavusycagiz insallh 11 haftaligiz çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🧿
Tuba2190 Bende tüp bebekle hamile kalanlardanım 17+3 olduk 🤗14 senedir bekliyodum hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🌸
eminee35 Ece003 benim şuan öyle birşeyim yok ama yine de endişeliyim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah peki hamişliğimiz transfer gününden itibaren mi sayılıyor yoksa son adet tarihi mi ?
eminee35 81ikkzannesi41 Benimde ikiz transfer oldu persembe kese gormeye gidicez insallah bakalim biri mi yoksa 2 simi tutundu belkide kese boştur :(
Veraay60 eminee35 göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor vallahi burda görüyordum da inanmıyordum 😍 olursunuz inşallah sağlıklı olunda mühim olan o 🌻
eminee35 Ece003 beta hcg ilk 62 cikti 2 gun sonra 191 cikti persembe gunude kese gormeye gidicez insallah
Civcivinannesiii eminee35 evet 4 haftaliktir gebelikler son adete gore hesaplaniyo tup bebekte dahil hayirli olsun