Sssssyyyy Melisss56 vajinanızda baskı hareket oluyor mu bası assada olduğu için hareket ettikçe çıkacak gibi oluyor 😬
Melisss56 asliucy hayır bir haftadır sters içindeyim nasıl olacak diye bebeğime bir şey olur korkusu mikrop kapar sancı gelirse hastaneye yetişememe korkusu
asliucy Ayssunn benim hastanede yari özel yani bakmamasi saçma hani genelde erken dogum riski olanlara bakmiyorlarki uyarici etki olup doğum olmasin diye ama senin erken degilki zaten
asliucy Melisss56 korkma cnm Allahin izniyle birsey olmaz 37. haftani doldurdun mu igne olmussun zaten dogumu durdurmuş normallesmis zaten bence hamileligin bak bekliyor simdi zamanını :)
Sssssyyyy Melisss56 siz şanslısınız haftanız iyi doğsa benim erkenden oldu açılmam duş ediyorum 38 i görelim diye 😬
Melisss56 Sssssyyyy allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun zahmetlerimiz boşa çıkarmasın inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Busraya Açıklığı çok olanlar acaba bir belirtiniz var mıydı öğrenmeden önce vucudunuzda acaba hissettiğiniz ? Aaa demek ki açılma oluyormuş dediğiniz? Vajinada rahimde vs? Açılmadan sonra peki neler oluyor 3 4cm bekleyenler?
asliucy Ayssunn 😊 e bakmiyosa yapacak birşey yok tabi bekliycen artik aklima tek birsey geliyo belki ogrenip stres olma diye bakmamıştir :)