Merveelisa Polenpolen52 ah kadersiz başımız on gündür çekiyorum baş ağrisi üç gündur hayatım karardı baş ağrısı ve kusmadan bugün kafamı kaldırıp acile gittim korona testi yaptılar sadece dedim negatifse nolcak baş agrimla mi kalcam zaten parol harici bsy kullanamazsin dedi sağolsun bilmiyordum bende işe yarasa parol zaten gitmezdim acile
Esmaonur Polenpolen52 doktor sadece parol içebilirsin demişti baş ağrısı için. Bana hiç bir faydası olmuyor ağrı geçene kadar dayanıyorum mecburen
sheyda1991 Polenpolen52 baş ağrısı için mentol taşları var doğal olarak kullanabileceğin. Mide bulantısına da prilam verir doktorlar genelde ilk olarak.
Miniklimonum Polenpolen52 şahsen ben 3 gün aralıksız hiç geçmeden çektim gözlerime kadar vurdu ama dayandım ilaç içmedim :)
Polenpolen52 Merveelisa bu prılamı gece 2 ad ıc dedı doktor , nasıl ıcıcem yanı ıkısını bır mı, tek tek mi
Polenpolen52 Esmaonur yok mıde bulantısı ıcın prılamı ıcıyorum da , gece yatmadan tam nasıl ıcılıyor ıkımı bir mi
Miniklimonum Teusa hamilelikte baş ağrısı en bilinen ağrılardan biriymiş korkcak bişe cıkmadı kendi kendine de geçti bol su içtim 3,5-4 litre içtim her gün uykumu da düzenledim biraz daha sonra geçti birdaha da olmadı ilaçsız atlattım ❤️😇