Dilekcnkn Merveeayaz Normal doğumla inşallah canım pazartesi sabah 7’de yatışım yapılcak fitille doğumu başlatacak doktorum 😊
Merveee34 Merveeayaz been 🙋♀️ Bugün korona testi temiz çıkarsa pazartesi 10.00 kavuşuyoruz insAllah 🤲🏻❤️
Denizyildizii Merveeayaz aslında bu zamana kadar cok rahattim taki doktor cuma günü alalım diyene kadar😂 bu ikinci olcak benim ilki rahat geçmişti ama yinede heyecani yenemiyorum
Merveeayaz Denizyildizii Benimde ikinci ilki genel anesteziydi ama doktorum bunu belden uyusturucam dedi ondan sonra stres başladı bende. Bana da cuma dedi başta bende yeterince stres yapicam zaten pazartesi al bitsin gitsin dedim 😂😂😂
Ebrumslu Bende 18 ekimde alacağım kucağıma çok değişik bir duygu bazen kendimi depresif hissedip acaba iyi bir anne olabilecekmiyim diyorum sonra kızıml sohbet ediyorum iyi geliyor 🤗🤗🐣40+0
Ebrumslu Dilekcnkn Benimde aynı suyu yerinde o yüzden keyfide yerindeymiş pazartesiye kadar beklicez bakalım bugün biraz kasık ağrım ve sırt ağrım var ama inanmıyorum kandırıyor beni yine diyorum 😅🐣