Burcunuz zeynepin_annesiiii Olmaz kuzu sakin kalmaya bak bebeginle tadını çıkar bak inan çok iyi bir anne olucaksn herşeyi öğrenerek kendi başına yaomaya calis
BusraUras zeynepin_annesiiii kaç aylık canım senin bebiş? 6aya kadar reflü yatağında yatırmayı öneriyor uzmanlar. 6aydan önce kolay kolay dönmez yüzüstü. Reflü yataklarında onu düşünen özellikte var. Kafanın geldiği kısımın süngeri delikli hava geçirme özelliği var.
Eminemirza zeynepin_annesiiii ben bebeyimi hep yan yatirdim cunku uykuda kustu bir ara bogazinda kalfi yan yapinca olmadi
Eminemirza zeynepin_annesiiii geceydi birden oksurdu nefesi kesilde ben fark etmedim esim kostu morqrmisti kusmustu yutmustu birdaha kusunca burnunda gelmisti o gunden sonra hep yan uyutum
zeynepin_annesiiii Eminemirza ayy geçmiş olsun canım benim eşim görse böyle birşey bana demedigini bırakmazdı heralde
ftmlgz zeynepin_annesiiii gayet iyi annesi hafif alttan mislinle destekleyerek tam dönmeden duracak şekilde yaparsanız daha iyi olur
Tugbaa2937 zeynepin_annesiiii bebekler anne karnında fazla hareket edicek yerleri oladigi için doğdukları zamanda bunu arıyorlar. Yarım kundak yapmanız iyi olmuş. Ancak yüz üstü yatiracaksanizda sizin gözetiminde olsun çünkü Allah korusun kafasını çevirir kendini kurtaramaz. Sağ veya sola dönüşümlü yatırın
gkg1029 Şimdi bebişleri düzenli olarak bi sağa bi sola mı yatırmalıyız doğru mu anladım sırt üstü direk koymuyoruz ?
BusraUras zeynepin_annesiiii şart mı bilmiyorum ama ben çok rahat ediyorum onunla destekliyorum koyduğum gibi kalıyor yatakta.
Eminemirza zeynepin_annesiiii evet alyina kucuk yumusak yatik katiyor agiz ustu varya oyle yapiyir hem oyle gazda cikariyor