sevimlibebekler ben de senin gibiydim muşta görev yapıyoruz yeni geldim ailemin yanında doğum yapıcam ikiz riskli diye 24te geldim. Önce metro sezer filiz erdala gittim 2kez muayene oldum ben sormadan söyleyen cinsten bu hafta dişim şişti vs onun için gitmiştim ben sormadan o diyor bak bunu kullan böyle yap diye, üslubu ilgisi çok hoş. Sonra kadın doğum odalarını görmek istiyorum dedim çıktım sorumlu hemşireyle görüştüm odaları gösterdiler, hemşireyle biraz sohbet ettim işte tüp bebek olunca insan daha çok tedirgin oluyor diye vs. Hastanemiz daha çok kadın doğum üzerine o yüzden için rahat olsun yenidoğan ybakımı konusunda da başka yerden sevk vs alıyoruz bakımımız iyidir vs dedi.
Bir de Medline sevgi sarı demiri duymuştum doktorla görüşmedim ama hastaneyi gezdim, odayı vs aynı şekilde hemşirelerle görüştüm. Aynı şeyleri söyledi ikisi de içime sindi.
Fiyat olarak metro 2500 bi gece konaklamalı refakate yemek yok. Medline 5bin eğer nursel ya da rıza hoca ise 5500. Lohusa şerbeti ve refakate yemek var.
Ocağa kadar zam yokmuş sonrasını bilemeyiz dediler.
Medline evime daha yakın ama doktorumu sevdim ordan devam edicem bi aksilik nahoş bi durum olursa alternatifim belli.
Ben kadın dr istediğim için bu ikisini seçtim