Nuku Kizlar 32 haftaligim bu zamana kadar hic bu problem olmadi bugun basladi mide yanmam ama oyle boyle degil bogazimi midemi resmen yakiyor asit uyku uyuyamadim nolur napmam lazum bi fikir verin uyumayanlar
Busra_kr Nuku Ben ne dedilerse denedim ılık sütmüş,kabuklu salatalıkmış, gaviscon şurupmuş hiçbiri etki etmedi bunların ama sakız kurtarıcım oldu 🐣
CanimBebegim02 Nuku seni en iyi ben anlarım mutlaka 2 günde bir yaşıyorum bu durumu reflü olabilir canım doktoruna danışabilirsin
Nuku Yenianneadayii bende hic yoktu bir anda baslayip bu kadar siddetli olmasi enteresan saatlerdir gecmiyor ;(
Busra_kr Nuku ilk başta bana da garip gelmişti ama denemeni tavsiye ederim. afedersin midenin gazını bile çıkartıyor baya rahatlatıyor canım🤭
Nuku CanimBebegim02 carsamba gunu randevum var gidince muhakkak soleyecegim de oyle hat safhadaki umarim carsambaya kadar dayanabilirim :(
Asyaa61 Canım benim gerçekten günümü zehir edecek kadar mide yanmam oldu geçen haftalarda. İnternette okuyup denedim ananas bana iyi geldi 2.3 dilim yedim yetti. Hatta tesadufmudur bilmem ama bir daha yanmam olmadı Allah’ıma şükür. Bu arada 16 haftaligim şuan. İstersen dene ☺️
Surimsine Resmen mide yanmasından artık başıma ağrılar giriyor nefes almaya korkuyorum 😭😭yani inanın aşağıdan yukarıya öyle bir yanma ki ejderha gibi hissediyorum rennie olmasa naparım bilmem
Nuku Surimsine ben de hayatimda ilk defa bu denli yasiyorum canim ilk hamileligimde cok hafif oluyordu sut iciyordum geciyordu ama bu nasil siddetli anlatamam nefesim kesiliyor
gzdenaki Bende 28+4 teyim. Mide yanmasından bulantim ve kusmam oluyor. Laktozsuz sut, soda, ilik su, gaviskon double action, rennie.. hicbiri fayda etmiyor. Yemek bile yemek istemiyorum 😔 Tavsiyelerinizi bende bekliyorum