cankusumyavrum Kızlar merhaba Çin takvimi ne kadar doğru gösteriyor cinsiyeti kimisininki tam tutuyor kimisinin ki tutmuyor aranızda inanan var mı ?
Semra12344 cankusumyavrum merhaba ben bakmıştım erkek çıkmıştı. Bugün kontrolüm vardı. Erkek olduğunu öğrendim. Yani bende doğru çıktı ☺️
Miniklimonum cankusumyavrum canım bende erkek gösterdi erkek çıktı ama şahsen inanmıyorum kesinlikle saçma geliyor böyle şeyler :)
EsraBu cankusumyavrum eltim benim bebeğime bakmıştı benim bütün kardeşlerimde ve oğlumda doğru çıktı seninde oğlun olcak kesin doğru dedi ama kızım olcak 😊
Narmin21 Merhaba😊 bende ilk hamileligimde erkek gosteriyordu ama kiz oldu, ben inanmiyorum acikcasi 😊
tinimini İlk hamileliğimde kız çıktı tüm testlerde oğlum oldu , simdi hepsinde erkek çıktı ama kızım geliyor 🧚🏼 Tutan olabiliyor ama inanılacak yöntemler değiller 😬
Seraykrblt cankusumyavrum bende kız gösteriyordu ve kızım olucak inşallah 32+2 yiz birde arkadaşım yapmıştı ona erkek gösterdi takvim oda doğru çıktı sanırım bi bağlantısı var🤣
annesinin_beybisi cankusumyavrum ben hamile değilim ama arkadaşımın 2 kızı var yeni doğum yaptı ikisinde de cinsiyet tutmuştu