inva Merhaba anneler gebelikte baş dönmesi yaşadınızmı? Hangi haftalarda ne kadar bir süre yaşadınız? 25. Haftama yeni girdim yaklaşık 1 haftadır ara ara başım dönüyor normalmı başka bir şeye bağlamalımıyım?
Merve171214 inva 34+5 haftalık hamileyim 3 haftadır baş dönmesi göz kararması yaşıyorum doktorum normal dedi
Gulsumelif inva ben en başından beri yaşıyorum suanda 13 haftalığız dikkatli hareket etmeye çalışıyorum tuzlu ayran içiyorum
Karamelasepeti inva ilk gebeliğmde cok yaşıyordum tansiyon hep 8 di Ma tabi her gün değil bazen sok sık bazen ara ara tam net hatırlamıyorum ama yaşıyordum genel olark ne zaman basladgnı hatrlamıyorm ama 3. Aydan snra sında olmustur ilk ğc ay aşırı bulantı dan hep yatıyordum zten
inva Büyük küçük Tansiyon ve kalp atışı kaçta olmalı mesela gece yatmaya geçince nefesim daralıyor gibi oluyor o an evde kendim ölçtüm 100/55/60 çıktı Kalp atışım 100-90 arası çıkıyordu hep nefesim daralınca ölçtüğümde 60 dı
Karamelasepeti inva teşekkür ederm o ilk gebeliğimdi cok skur bitti.. smdi oglum 2 yasına girmek üzere 2. Gebeliğim de farklı skntılar ama bi seklde baş etmeye calısıyorum aşırı halsizlik güçsüzlk var yne de cok şükür
whitedream inva 24.haftada baş dönmem oldu 3 gün hatta banyoda düşecektim.tuz çok tüketmiyorum ama sonrası biraz tuz arttırdım geçti.doktorum tuz değil su tüketelim dedi🙈 ama bı daha olmadı bu haftalarda oluyomuş
miranbeyinmothersi inva son bir aydır yasamıyorum bariz ayağa kalktığımda yada uzun süre sabit kaldıktan sonra hareket ettiğimde saati farketmeksizin bir anda basım dönerdi gözüm karardı saniyelik ama . 20 haftadayım herşeyimde normaldi doktor olabilir hamilelikte demişti
Kubra0603 inva ben de yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum. 23 haftadayız. Doktora gittim tahliller yapıldı. Her şey normal çıkıyor sonuçlar gayet iyi fakat baş dönmesi devam ediyor. Vertigodan şüphelendim ama bilemiyorum KBB ye gideceğim sanırım 😕