bynist Atıl Hocayı duyan varmı ?? Kendisi İstanbulda Perinatoloji alanında da Türkiyenin en iyilerindenmiş. Bende ona gidicem ayrıntılıya ocakta insallah herseyimiz guzel cikar ❤🤰🏼
Tugces bynist bende Key Plaza da Recep hasa gittim 5 6 tane Prof var hepsi perinatoloji Doktoru Recep hasta iyi bir doktor ücreti 850 Salı günü yaptırdım
nurcakir58 bynist git biraz pahali ama git yardimci.oluyo benim bebegim riskli heyete bile gurdim capada proflarim ustu kime dosyami gostersem atil hoca ne dediyse o dedi
Tugces Burcumom merhaba birsey öğrenmek istiyorum hastane arayışındayım nerde Doğum yapacaksınız ve ücreti nedir
Burcumom Tugces maslak acıbademde yapacağım ben 2018 fiyatıyla oda ayırtmıştım 9740₺ idi kombine sezaryen doktorsuz fiyatı su an 12 bin₺ civarı oldu sanırım 2019 zammı ile. Doktorum dışarısan gelecek benim o yüzden doktorsun fiyatı.
Esraazrahlil bynist ben atıl hocaya gittim.bütün kaygılarım gitti ve Türkiye’de 1numara mutlaka ona git
Burcumom Tugces yani atakent için doktorları iyi demiyorlar ama doktorun dısarıdan ise hastane iyidir herhalde hiç gitmedim, ben yenidoğn bölümünü araştırarak maslağı tercih ettim acıbadem içinde yenidoğanı en gelişmiş olan maslak görünüyor.