Durubebegim Kızlar 7 aylık hamileyim çürük dişim inanılmaz derecede ağrıyo ağrısı beni deli ediyor acaba çektirsem bir zararı olurmu bebeğe veya bana dayanılacak gibi değil gece dahada şiddetli oluyor😭
merakliblog Durubebegim valla ben kanal bile yaptırdım. İyi bi doktora git önce antibiyotik veriyor, hamilelikte kullanılabilen. Ortalama 5 gün kullanıyorsun sonra çekilecekse çekiyor ya da dolgu vs yapıyor
DemetF Durubebegim ben 20 lik cektirdim 6.ayimda baya kokluydu aciya dayanikliyim kurtuldum ama siz son donemdesiniz dis doktoru doguma 1 hafta kalanlarin disini cektigini soyledi eger iltahap yoksa antibiyotik kullanmayacaksaniz doktorunuz izin verebilir curuk disle son aya kadar dayanamazsiniz
minikkoalammm Durubebegim bends Aynı dertten ölüyorm işlem yapmıyorlar cnm bir çekilde çürük var birde diş etim apse yaptı geceleri çok acıyor çok ağrıyor parolla duruyorm dayana bildiğim kdr çekiyorm ağrıyı dayanamadığm Aman parol atıyorm yapmadığım denemediğim şey kalmadı
nevarneyokk Durubebegim Kanal tedavisi de yapılabilir hemen çekiledebilir . Her halukarda dişteki çürük apse yaparsa bebeğe zarar verme ihtimali olur o yüzden siz işinin ehli bir diş hekimi bulun zaten kendine güvenenler yapmayı kabul ediyolar. Hiç gerilmeye kasılmaya gerek yok siz rahat olursanız bebeğiniz rahat olur zaten bende kanal tedavisi yaptırdım 26. Haftamda hiçbir sorun yaşamadım iyi ki yaptırmışım
EsinEmirEdiz İlk üç ay ve son üç ay cekmiyorlar bildiğim kadariyla bebek çok stres olur diye benim 5.ay çekilmişti yirmilik dişim onu bile gebelik stresi diye kayıt altına aldilar
Durubebegim EsinEmirEdiz ahhh ne yapsam acaba şuanda bile ağrıyor sirkeli tuzlu gargara yaptım biraz durup tekrar başlıyor😩
EsinEmirEdiz Durubebegim Karanfil yağını önermişti bizim doktor bir onu deneyin isterseniz diş ağrısı çok zor😔
merakliblog Durubebegim ilk üç gün antibiyotik aldıktan belli bi süre sonra zonkluyor etki ettiğini gösteriyor bence bugün 5.günüm çok şükür iyiyim şişlik var ama ağrım yok
Hikari Kadın doğum doktorunuzdan onay alarak çektirebilirsiniz, kan sulandırıcı vs kullanmıyorsanız ve erken doğum riskiniz yoksa pek sıkıntı olmuyor
Durubebegim Hikari ya doktorum çekebilir sin dedi gömülü diş olduğu için diş doktorum riske atmak istemedi bide. Çekilirse röntgendiz çekim olur kök falan kalır diye antibiyotik vs bişeylerle doğuma kadar idare edecez dedi
Durubebegim EsinEmirEdiz denicem canım bu gece biraz rahattım 1 çay bardağı sirkeye 1 çay kaşığı tuz ve karbonat attım hafif ısıtıp gargara yaptım biraz iyiym şimdi enazından uyuyabildim
minikkoalammm Durubebegim kuzum sen yine de bi diş doktoruna görün ona göre gar gara versin sna gar gara biraz da olsa rahatlatır sonra doktorna danışırsn ona göre harakt edrsn