Emineyavuz_53 Huri-li benim kızım sagimdaydi oğluma hamiletim oda hep silumdaydi 34. Haftaya 3 gün kala. şimdi tüm organlarıma yayılmış durumda 😃 dalak böbrek idrar kesesi kaburga ne ararsan var 😃
Kelebekim Huri-li ben de 2. oğlumu bekliyorum ve solda canım. İlk oğlum da sağ taraftaydı. Bunlar tamamen hurafe gerçekten 😐
Ayaz_Aybars_mom Huri-li ilk ögrendigimden beri solumda oğlum bana kızlar aşşada sol tarafta olur erkek yukarda olur denilirdi hep bnde kızım olcak saniryordum meğer oğluşum varmış orda 😁😁
Lavinlia Huri-li benim sağ kasigimda ağrı oluyordu genelde ve erkek bebeğim ama şimdi hareket ettikçe sola geçti sanırım ilk tutunma yeri önemli
Mucizemannesi21 2 ohlumda hep sagdaydi suan 20 haftalik olduk bu oglumda hep sagda ve kasikta arad cok nadir gobek deliginin altina geliyo
kcnr Huri-li çatlatma iğnesi kullanarak kaldım sol kesede yumurta gelişimi vardı sanrm solda döllenme oldu diye düşünüyorum hareket olarak genelde kasıklarmda vuruyor
Eriminannesi04 Huri-li valah bebeğim önce hep soldaydi herkes kız dedi ama erkek çıktı şimdi ortada bence hurafe sağ sol
Sbldgn Btltncy peki sağ gögsünüz büyük mü birde böyle bişeler diyolar sağ gögs büylkse erkek sol büyükse kız
Merveikratanem Huri-li canım benim ikiz o yüzden sagdada soldada yazdım ikiside erkek iki taraftada var göğüsle alakasi yok bence benim kızımda sağ gogusum küçük sol büyüktü